Traumebehandling i hele landet

Lær at leve med dit traume fra starten

Hvis du har været udsat for et overgreb, en ulykke eller en anden traumatisk oplevelse, kan traumet hurtigt sætte sig i dig og dit sind. Det kan medføre ubevidste tankemønstre, der i værste fald kan udvikle sig til angst eller PTSD. Det betyder også, at du bør opsøge professionel terapeutisk hjælp efter traumatiske oplevelse, så du hurtigt lærer, hvordan du kan komme til at leve med traumet.

Hos CEKTOS kan vi hjælpe med dette, da vi tilbyder behandling af traumer. Det gør vi i vores klinikker, der ligger i København, Aarhus, Thisted og Næstved, hvor vi tager imod klienter, der har været udsat for traumatiske begivenheder, fra hele Danmark.

Hvordan kan vi hjælpe med behandling af traumer?

Når mennesker gennemlever traumatiske begivenheder, fremprovokerer det meget ofte en stressreaktion efterfølgende. Det er vigtigt at huske, at dette er en meget almindelig reaktion, men ikke desto mindre skal vi huske på, at traumet skal håndteres og bearbejdes.

Eller måske rettere, at det bevidst IKKE skal overbearbejdes og gennemtænkes igen og igen.

Hos CEKTOS arbejder vi nemlig med traumebehandling ud fra en metakognitiv terapeutisk tankegang. Vi mener nemlig, at det netop er vedvarende bearbejdning, håndtering og grublen, der kan få traumatiserede personer til at udvikle eksempelvis PTSD.

Vi kan derfor hjælpe dig med selv at opnå en kontrol over de mentale mekanismer, der holder fast i traumet, så du i stedet kan overlade dit sind til at regulere sig selv. Derved kan du lader tankerne om den traumatiske oplevelse være og opleve, at de mentale flashbacks og angsten reduceres, mens du kan nyde godt af et liv uden et traume, der overskygger alt andet.

Bestil en tid til en traumebehandling

Hvis du har været udsat for en traumatiserende hændelse og derfor ønsker hjælp til at lade din hjerne bearbejde oplevelsen på en sund måde, så kan du altid booke en tid til traumebehandling hos en af vores psykoterapeuter rundt i landet. 

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr