Metakognitiv terapi mod angst og depression hos mennesker med autisme (studiet er lukket for tilgang)

Kort om projektet​

Dette forskningsprojekt undersøger effekten af metakognitiv terapi til behandling af angst og depression hos folk med autisme. 

Behandlingen udføres af psykologer i Næstved eller online. Omfanget er op til 12 sessioner (1 pr. uge) af 45-50 minutters varighed. 

Hvis du vælger at deltage i projektet, vil du modtage behandling til halvdelen af den normale pris, dvs. 575 kr pr. session.


Hvem kan være med? (studiet er nu lukket for tilgang)
Du kan deltage, hvis du har en autisme diagnose samt angst eller depression. Derudover er kriterierne for deltagelse at du er mellem 18 og 90 år, taler flydende dansk og er i stabil medicinering, hvis du får medicin.

Det er desværre ikke muligt at deltage, hvis du er gravid, ammer, har et misbrug, en hjerneskade eller har borderline personlighedsforstyrrelse.

Hvor lang tid skal man sætte af?

Hvis du opfylder kriterierne for deltagelse, vil du skulle deltage i en baseline periode på fire uger, hvor du hver uge skal udfylde to spørgeskemaer, der tager ca. 10 minutter. Efter disse fire uger vil behandlingen begynde. 

Du kan modtage op til 12 sessioner, oftest ugentligt eller med to ugers mellemrum. Efter endt behandling skal du deltage i en kort udredning (omkring 1 time) for at måle effekten af behandlingen. Du skal deltage i samme screening 6 og 12 måneder efter endt behandling.

Ønsker du at høre mere om projektet, er du velkommen til at skrive til Cand. Psych. Julie C. Schou på: Julie.Schou@cektos.dk


Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr