Vi søger ambitiøse, autoriserede psykologer i København, Aarhus og Næstved

Om CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi

I CEKTOS har vi som kerneopgave at være førende i effektivt at afhjælpe psykisk mistrivsel for så mange som muligt.

CEKTOS er i vækst, og vi bestræber os på at den mest effektive terapi, så vores klienter kommer hurtigst muligt ud af deres psykiske lidelse. Vi forventer derfor, at alle ansatte brænder for den metakognitive metode og ønsker at afhjælpe psykisk mistrivsel for så mange som muligt.

Om stillingen

Stillingerne er som konsulent, hvor du varetager metakognitiv terapi. I første gang vil der være tale om individuelle terapiforløb, men efterhånden, som din erfaring og evner indenfor det metakognitive stiger, kan der komme opgaver indenfor gruppeforløb, supervision og målgrupper som f.eks. børn/unge, sygemeldte og specialisering indenfor specifikke diagnoser.

Når vi ikke udfører metakognitiv terapi, hygger vi os sammen til fælles arrangementer, som f.eks. julefrokost, sommerudflugter samt jævnlige fællesmøder med spændende oplæg.

Din profil kunne være:

  • Du kan se dig selv i CEKTOS kerneopgave.
  • Du læste psykologi, fordi du drømte om at kunne hjælpe mennesker ud af psykisk lidelse.
  • Du er autoriseret psykolog.
  • Du er ansvarsbevidst, ambitiøs og stabil og ønsker at indgå i CEKTOS fællesskabet.
  • Det er et plus, men ikke et krav, hvis du allerede har gjort dig erfaringer med metakognitiv terapi. Måske er du allerede MCT-I certificeret eller i gang med MCT-I Certificeringsuddannelsen.

Om metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi er et paradigmeskifte indenfor psykologien. Metoden bygger på grundig forskning, der har klarlagt og dokumenteret en ny årsagsforklaring til, hvorfor psykiske lidelser opstår og giver en ny og effektiv tilgang til behandlingen. 

Med metakognitiv terapi opnår omkring 70-90% af klienterne at komme under de diagnostiske cut-off krav, og denne effekt opnås på kortere tid end de fleste andre behandlingsmetoder. 

Om CEKTOS

CEKTOS ejes og ledes af Chefpsykolog Dr. Pia Callesen, som er én af Danmarks første metakognitive psykologer. Hun har gennemført en PhD hos metodens grundlægger Professor Adrian Wells og har introduceret den metakognitive terapi for danskerne via sine bøger: Lev Mere Tænk Mindre, Grib Livet Slip Angsten og Mod på Livet fra Politikens Forlag.

Vi er landets første og største psykologklinik med speciale i metakognitiv terapi. Vi har 4 afdelinger i Næstved, Thisted, København og Aarhus. Desuden tilbyder vi vores effektive gruppeforløb og kurser over hele landet.

Vi er en aktiv del af det internationale metakognitive miljø. Vi forsker i behandling og præsenterer vores resultater på konferencer og i journals.

Klinikchef Dr. Pia Callesen er formand for den danske afdeling af MCT-I Institute og superviseres jævnligt af metodens grundlægger Professor Adrian Wells.

Hvis du kan se dig selv som bidragsyder indenfor ovenstående ramme, hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning med CV til Helle Løvgreen- helle@cektos.dk

Du kan kontakte Helle for yderligere spørgsmål på telefon 2712 5964 eller mail.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr