Vi søger løbende autoriserede psykologer til alle vores afdelinger (København, Aarhus, Næstved)

I CEKTOS har vi som kerneopgave at afhjælpe psykisk lidelse ved at behandle så mange som muligt, så effektivt som muligt - og vi vil gerne være førende i dette!

CEKTOS ejes og ledes af Chefpsykolog Dr. Pia Callesen, som er en af Danmarks første metakognitive psykologer. Hun har gennemført en PhD hos metodens grundlægger Prof. Adrian Wells og har introduceret den metakognitive terapi for danskerne med podcasts, foredrag og bøger. Vi arbejder udelukkende med metakognitiv terapi i klinikken.

I CEKTOS er der sammenhæng mellem løn og omsætning. Vi bestræber os på at yde den mest effektive terapi, så vores klienter kommer hurtigst muligt ud af deres psykiske lidelse. Vi forventer derfor, at alle ansatte brænder for den metakognitive metode og ønsker at hjælpe så mange som muligt, så effektivt som muligt vha. metakognitiv terapi.

Om stillingen

Vi søger løbende autoriserede psykologer. I første omgang vil der være tale om individuelle terapiforløb, men efterhånden som din erfaring og evner indenfor det metakognitive stiger, kan der komme opgaver indenfor gruppeforløb, supervision og målgrupper som f.eks. børn/unge, sygemeldte og specialisering indenfor specifikke diagnoser. 

Din profil kunne være:

  • Du læste psykologi, fordi du drømte om at kunne hjælpe mennesker ud af psykisk lidelse.
  • Du er autoriseret psykolog.
  • Du er ansvarsbevidst, ambitiøs og stabil og ønsker at indgå i CEKTOS fællesskabet.
  • Det er et plus, men ikke et krav, hvis du allerede har gjort dig erfaringer med metakognitiv terapi. Måske er du allerede MCT-I Registreret eller i gang med MCT-I Masterclassen.

Om metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi er et paradigmeskifte indenfor psykologien. Metoden bygger på grundig forskning, der har klarlagt og dokumenteret en ny årsagsforklaring til, hvorfor psykiske lidelser opstår og giver en ny og effektiv tilgang til behandlingen. Årsagen er overdreven tankehåndtering som f.eks. bekymring eller tankeundertrykkelse som vedligeholdes af metakognitive overbevisninger om f.eks. ikke at kunne styre bekymringer eller at disse nytter.

Med metakognitiv terapi opnår omkring 70-90% af klienterne at komme under de diagnostiske cut-off krav, og denne effekt opnås på kortere tid end de fleste andre behandlingsmetoder. Der er altså tale om en yderst potent metode med overlegne resultater!

Om CEKTOS

Vi er landets første og største psykologklinik med speciale i metakognitiv terapi. Vi har afdelinger i Næstved, Thisted, København og Aarhus. Desuden tilbyder vi vores effektive gruppeforløb og kurser over hele landet. 

Vi er en aktiv del af det internationale metakognitive miljø. Pia Callesen er formand for MCT-I Danish Branch, og vi forsker i behandling og præsenterer vores resultater på konferencer og i journals. 

Klinikchef Dr. Pia Callesen superviseres jævnligt af metodens grundlægger Professor Adrian Wells. Hun har udgivet bestsellerne "Lev Mere Tænk Mindre",  "Grib Livet Slip Angsten" og "Mod på Livet" fra Politikens Forlag.

Hvis du kan se dig selv som bidragsyder indenfor ovenstående ramme, hører vi gerne fra dig. 

Send din ansøgning med CV til Pia Callesen - pia.callesen@cektos.dk

Du kan kontakte Pia Callesen for yderligere spørgsmål på telefon 22684281 eller email.

​Priser for alle aldersgrupper

Se prisliste her

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

Landsdækkende metakognitive psykologer

Se afdelinger her

​Book tid nu - nemt og hurtigt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os såfremt du har spørgsmål

Klik på kontaktknappen her på siden, og du vil se et overblik over vores forskellige afdelinger.

Vi er medlem af​

Det siger vores klienter

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Kontakt Cektos i dag​

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 14.00

Tirsdag​

09.00 - 14.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 14.00

Torsdag​

09.00 - 14.00

Fredag​

09.00 - 12.00

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Tolbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk