Cand.Psych​

Sarah Møller

Jeg er uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet med specialisering i klinisk psykologi og neuropsykologi. Derudover har jeg en bachelor i psykologi og pædagogik fra Roskilde Universitet.


Jeg har tidligere erfaring fra to private psykologklinikker og som forskningsassistent ved Psykiatrisk Center København. Her fra har jeg tilegnet mig bred erfaring med selvstændige terapeutiske forløb, både individuelle og i grupper samt psykologiske og neuropsykologiske undersøgelser og vurderinger af både børn, unge, voksne og familier. Udover min kliniske erfaring, har jeg som forskningsassistent tilegnet sig et bredt og opdateret kendskab til psykologisk forskning.

Jeg har særligt erfaring med behandling af angst, depression, OCD og spiseproblematikker samt almenpsykologiske problemstillinger, såsom stress, selvværds- og søvnproblematikker.

Det er vigtigt for mig, at skabe et tryg og tillidsfuld relation, hvor du føler dig forstået og mødt der, hvor du er. Jeg tager altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov.

Gennem et ligeværdigt samarbejde og ved hjælp af konkrete værktøjer og støtte fra min side, vil vi arbejde os hen i mod, at du opnår større kontrol over dine egne negative og blokerende tanke- og adfærdsmønstre, så du kan leve det liv du ønsker.​

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne i København. Derudover tilbyder jeg også online terapi og terapi på engelsk.​

"Jeg har særligt erfaring med behandling af angst, depression, OCD og spiseproblematikker samt almenpsykologiske problemstillinger, såsom stress, selvværds- og søvnproblematikker."​

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49

mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.​​

Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr