Behandling af social angst

Vi hjælper dig med at overkomme din frygt for sociale situationer

Bekymrer du dig meget over, hvad andre folk tænker om dig? Har du det svært i sociale sammenhænge, hvor der er mange andre mennesker? Eller er der ikke noget værre, du kunne forestille dig, end at skulle introducere dig over for en gruppe af mennesker, du ikke kender?

Social angst kan komme til udtryk i mange forskellige tanker og følelser. Fælles for dem er, at de har rod i en frygt for ikke at være god nok, og at de kan stå i vejen for, at man har det godt i de sociale sammenhænge, der fylder en stor del af de flestes hverdag.

Heldigvis er social angst en lidelse, der kan behandles, og i CEKTOS står vores psykologer klar til at hjælpe. Vi tilbyder nemlig behandling af social angst overalt i Danmark fra vores klinikker i København, Næstved, Thisted og Aarhus.

Hvad er social angst?

Der findes flere forskellige former for angst, hvoraf social angst vedrører frygt og ængstelighed, der knytter sig til sociale situationer og bekymringer om, hvordan man bliver set af de mennesker, der er omkring én. Du kan læse mere om angst generelt her.

Social angst er en form for angst, hvor kroppen og hjernen reagerer negativt på tanken om sociale sammenhænge. Det kan komme til udtryk som fysisk ubehag, herunder svimmelhed og kvalme, negative selvtanker og en konstant frygt om, hvad andre tænker om dig.

Behandling af social angst med metakognitiv terapi

Social angst er i høj grad drevet af vaner, og vaner kan heldigvis brydes. Vi arbejder derfor med en metakognitiv behandling af social angst, hvor fokus er på at skabe en forståelse for, hvor bekymringerne kommer fra.

Ved at blive bevidst om dette, kan du nemlig komme til at arbejde med at minimere dine bekymringer og dit selvfokus, hvilket kan reducere symptomerne på angst og forbedre din livskvalitet.

Vores behandling af social angst kan både foregå som et individuelt eller gruppeforløb, der strækker sig over 6-12 sessioner.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Vil du høre mere om vores behandling af social angst, eller vil du bestille en tid til at snakke med en af vores psykologer? Så hører vi gerne fra dig.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr