Cand.psych.aut.

Louise Holm

Mit navn er Louise Holm. Jeg er autoriseret psykolog og uddannet ved Aarhus Universitet. Jeg har i en del år arbejdet i Rigspolitiet, men blev undervejs interesseret i den metakognitive metode. Jeg startede derfor hos Cektos, og har siden udelukkende arbejdet metakognitivt. Jeg har en 2-årig efteruddannelse i metakognitiv terapi ved metodens grundlægger, professor Adrian Wells ved MCT Institute og jeg er certificeret til level 2.

Jeg tilbyder individuel terapi, hvor jeg har særlig erfaring med behandling af angst, depression, PTSD, OCD samt almenpsykologiske problemstillinger, så som stress, selvværds- og søvnproblematikker. Derudover tilbyder jeg gruppeforløb, supervision, foredrag og kurser. 

Da jeg er autoriseret psykolog, kan du få tilskud til samtaler hos mig, hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, eller har privat sundhedsforsikring.

Jeg er meget begejstret for resultaterne med den metakognitive metode og følger hele tiden med i den nyeste forskning på området, da jeg ønsker at behandle dig ud fra den meste effektive metode.

I praksis tager jeg altid udgangspunkt i din nuværende situation og lige præcis de udfordringer, du står med, hvor jeg vil hjælpe dig til, at du ikke føler dig fanget i tankeprocesser og handlemønstre, men giver dig kontrollen tilbage. Det er vigtigt at du føler dig mødt og set hos mig. Jeg ønsker at terapilokalet skal være et trygt og tillidsfuldt rum at være i, og det er afgørende for mig, at jeg omsorgsfuldt kan hjælpe dig med at nå dine mål for mental trivsel. 


​I den første samtale vil vi sammen undersøge, hvilke problemer, du står med og finde frem til nogle konkrete mål for, hvad vi skal arbejde med igennem terapien. Det vil være et samarbejde, hvor jeg vil bidrage med konkrete værktøjer og støtte dig i arbejdet hen mod dine mål.

Jeg ser frem til at hjælpe dig til at få kontrollen tilbage og leve lige præcis det liv, du ønsker!

Jeg tilbyder terapi til private og forsikringsklienter fysisk i Thisted eller online (begge dele er lige effektivt).

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr