Behandling af panikangst

Vi tilbyder behandling af angstanfald

Panikangst er en form for angst, hvor man mere eller mindre jævnligt rammes af voldsomme angstanfald. Anfaldene kan opstå ud af det blå, og det er ikke nødvendigvis til at sige, hvad der fremprovokerer dem. Panikangst er således en utroligt forstyrrende lidelse, der begrænser de personer, der oplever angstanfaldene.

Hos CEKTOS kan vi tilbyde en behandling af panikangst, så du kan vende tilbage til en normal tilværelse og undgå, at angsten tager overhånd og kontrol over dit liv. Vi har klinikker i Aarhus, København, Thisted og Næstved, og vi kan derfor hjælpe med behandling af panikangst for klienter i hele Danmark.

Hvilke symptomer er der på panikangst?

Panikangst har – som andre former for angst – symptomer, der er både fysiske og mentale. Panikangst fremprovokeres ofte af bekymringstanker og ængstelse, men det er i særdeleshed de fysiske symptomer, der volder problemer for personer med panikangst.

Et væsentligt symptom på panikangst er nemlig voldsomme panikanfald, der blandt andet kan indebære hjertebanken, åndedrætsbesvær, brystsmerter, svimmelhed og kropsrysten.

Metakognitiv behandling af panikangst

De voldsomme fysiske konsekvenser ved panikangst kan desuden udvikle en angst for selve panikangsten. Dette kaldes også for forventningsangst, hvor frygten for, hvornår det næste angstanfald rammer, bliver en del af angstlidelsen.

I den forbindelse kan vi hjælpe med en metakognitiv behandling af panikangst. Her arbejder vi nemlig med at gøre dig bevidst om, hvad det er, der fremprovokerer angstanfaldene, og hvordan bestemte vaner og tankemønstre har en negativ påvirkning.

Vores behandling af panikangst handler således om at minimere de negative tankespiraler, herunder forventningsangst, som kan udvikle sig til panikanfald. Forskning viser nemlig, at angst udvikler sig i forbindelse med vores bekymrings- og tankehåndtering, og at man derfor ved at udvikle sin bevidsthed på disse punkter kan stoppe angstens udvikling og reducere anfaldene.

Har du spørgsmål? Så kontakt os gerne

Hvis du selv lider af panikangst og har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med at behandle det, så kan du altid kontakte os. Du kan også bestille din første tid hos en af vores terapeuter og komme godt i gang med et forløb til behandling af panikangst.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr