Fortrolig metakognitiv terapi: En diskret støtte til dig med et kendt ansigt

Vi forstår, at livet i rampelyset kan være udfordrende og at håndtere personlige udfordringer offentligt kan være en endnu større byrde. Derfor vil vi gerne præsentere dig for metakognitiv terapi, der ikke kun er designet til at hjælpe med at håndtere eventuelle mentale udfordringer, men også sikre en høj grad af diskretion og fortrolighed.


Pia Callesen er Danmarks mest erfarne indenfor metakognitiv terapi og forstår vigtigheden af privatlivets fred. Vi vægter din komfort og sikkerhed højt, og vores tilgang er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov og ønsker.


Uanset om du står over for stress, angst, eller andre mentale udfordringer, er metakognitiv terapi designet til at give dig de redskaber og strategier, der er nødvendige for at styrke din mentale sundhed og trivsel. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå positive og varige forandringer i dit liv, samtidig med at vi respekterer din ret til privatliv.
Vores terapisessioner vil blive udført med den højeste grad af professionalisme og fortrolighed. Du kan være tryg ved, at dine personlige informationer og dine terapisessioner vil forblive fuldstændig fortrolige.

Vi opfordrer dig til at træde ind i et rum, hvor du kan være dig selv uden bekymring for offentlighedens opmærksomhed. Vores mål er at støtte dig på din rejse mod mental sundhed og velvære, mens vi bevarer den diskretion, du fortjener.

Kontakt venligst Pia Callesens personlige assistent Helle von Wildenrath Løvgreen på telefon 27 12 59 64 eller helle@cektos.dk for at få yderligere oplysninger eller planlægge en fortrolig konsultation.​​

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr