Stressforebyggelse med metakognitive værktøjer

Giv slip på tankerne og undgå stress

Stress er som udgangspunkt en del af alle menneskers liv. Vi oplever alle at gå igennem perioder, hvor vi stresser over arbejdsopgaver, ansvar og daglige gøremål. Hvis dette får lov til at stå på vedvarende over længere tid, kan det dog i sidste ende have konsekvenser for dit fysiske såvel som mentale helbred. Derfor kan du med fordel opsøge viden om stressforebyggelse – og det kan vi ved CEKTOS hjælpe dig med.

Vi kan nemlig dele ud af vores metakognitive strategier og værktøjer, som kan hjælpe dig med at undgå langvarige stresslidelser.

Er du allerede landet i en situation, hvor stressen har taget overhånd i dit liv, så kan vi også tilbyde behandling af stress i vores klinikker, som du kan finde i Aarhus, København, Næstved og Thisted.

Forebyg stress ved at slippe bekymringerne

Hvis du allerede har været igennem et sygdomsforløb med stress, så kender du til det tankemylder og grubleri, stress indebærer. Ved at lære om, hvordan din hjerne håndterer sådanne bekymringer, kan du dog aktivt gøre noget for at give slip og herved bidrage til din egen stressforebyggelse.

I det henseende har metakognitiv terapi et stort anvendelsespotentiale. Med nogle enkle og tilgængelige metakognitive tekniker, kan du selv arbejde videre med at reducere både negative og positive metakognitive overbevisninger. Herved erfarer du, at du selv har kontrol over dine bekymringer, som vedligeholder følelsen af stress.

Vi kan desuden også tilbyde online vejledning i stresshåndtering, hvis du oplever stresssymptomer, som du gerne vil undgå udvikler sig.

Kontakt os og få hjælp til stressforebyggelse

Hvis du ønsker hjælp til stressforebyggelse – uanset om du har haft stress før, oplever milde stresssymptomer nu, eller du blot vil undgå at opleve det – så kan du altid kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at få den viden, der kan hjælpe dig med at holde stressens og bekymringernes uhensigtsmæssige tankemylder ude af dit liv.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr