Individuel terapi i en af vores klinikker eller online​

Vi benytter den metakognitive tilgang

Vi tilbyder individuel terapi i vores klinik i enten København, Næstved, Aarhus eller Thisted. Bor du langt fra vores klinikker er det muligt at få individuel online terapi. Læs mere om online terapi her.

I den individuelle terapi lærer du om den metakognitive tilgang. En vigtig pointe i metakognitiv terapi er, at det ikke er tankerne i sig selv, der er problemet, men tidsforbruget, du bruger på at håndtere dine tanker. 

Læs mere om metakognitiv terapi her eller Kontakt os.

Pris og varighed på individuel terapi

En session har en varighed på 45-50 min. Et metakognitivt forløb løber over ca. 10 sessioner med typisk en uge mellem hver session. Du kan få et overblik over vores priser her.

Nogle sundhedsforsikringer dækker psykologhjælp, hvor der dækkes enten det fulde beløb eller et delvist beløb. Vil du benytte din forsikring, skal du selv kontakte din forsikring og forhøre dig, om de dækker et forløb hos os. Hvis dette er en mulighed, skal der fremsendes en betalingsgaranti i god tid, inden din bookede session på e-mail regnskab@cektos.dk. Har vi ikke modtaget en betalingsgaranti inden din session, vil vi fakturer dig som privat betaler.

Medlemskab af Sygeforsikringen Danmarkvil give et tilskud på ca. 200-300 kr. Se evt. deres hjemmeside.

Mulighed for at gå til psykolog med lægehenvisning

Ønsker du at gå til psykolog med lægehenvisning, kan denne kun benyttes i vores klinik i Næstved med fysisk fremmøde. Der vil være en længere ventetid. En lægehenvisning til psykolog giver et offentligt tilskud, og din egenbetaling vil reduceres. Se de aktuelle takster her

Gruppeforløb – slip for lange ventetider

Et alternativ til individuel terapi og den lange ventetid hos psykolog med lægehenvisning er vores gruppeforløb til både børn, unge og voksne. Et gruppeforløb er optimalt, hvis du lider af stress, angst (f.eks. helbredsangst, panikangst og socialangst), depression, PTSD eller mild OCD. Vi afholder gruppeforløb i alle regioner. Et gruppeforløb indeholder 12 timer. Læs mere her ved at klikke dig videre via den knap med den by, hvor du ønsker at deltage.

​Priser for alle aldersgrupper

Se prisliste her

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

Landsdækkende metakognitive psykologer

Se afdelinger her

​Book tid nu - nemt og hurtigt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os såfremt du har spørgsmål

Klik på kontaktknappen her på siden, og du vil se et overblik over vores forskellige afdelinger.

Vi er medlem af​

Det siger vores klienter

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Kontakt Cektos i dag​

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 16.00

Torsdag​

09.00 - 16.00

Fredag​

09.00 - 15.00

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Tolbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk