Cand.psych.aut.

Tina Bihal

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet. Jeg har en 2-årig efteruddannelse i kognitiv terapi samt en 2-årig certificeringsuddannelse i metakognitiv terapi (niveau I og II).

Udover at lave individuel- og gruppeterapi, underviser og superviserer jeg internt i Cektos på vores uddannelser samt for personale i Region Psykiatri.

Jeg har i samarbejde med min klinikchef, Pia Callesen, udarbejdet nogle pilotprojekter omkring gruppebaseret behandling af OCD. Jeg har præsenteret mine forskningsresultater til internationale konferencer og opnået medforfatterskab på diverse publikationer.

I praksis

Mit mål i terapien er at skabe overblik over det som føles kompliceret og uoverskueligt. Det gør jeg via simple teknikker og praktiske øvelser i sessionerne.

Som person har jeg en humoristisk tilgang til livet og dets udfordringer, hvilket også afspejler sig i mit arbejde med mine klienter.

Her tilbyder jeg terapi

Jeg arbejder med privatklienter i København. Jeg kan tilbyde samtaler i tidsrummet 8-19. Efter aftale kan jeg i perioder tilbyde weekendsessioner. Bor du langt væk eller i udlandet, så har jeg også god erfaring med onlineterapi.

Herudover leder jeg metakognitive gruppeforløb forskellige steder i landet.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk. Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld dig nyhedsbrev

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Tolbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr