Cand.psych.aut.

Tina Bihal

Jeg arbejder som Seniorpsykolog hos Cektos med undervisning, supervision, foredrag og terapi.

Jeg elsker at lære og at lære fra mig. Formidling er en kunst som jeg er meget interesseret i og kontinuerligt søger at tilegne mig viden omkring. Jeg underviser hovedsageligt i evidensbaserede psykologiske metoder og temaer, der berører klinisk psykologi og psykoterapi. Jeg har bred interesse i at undervise forskellige faggrupper på forskellige niveauer. Jeg er fast underviser på Cektos’ 4-årige psykoterapeutuddannelse, hvor jeg også er med til at kvalitetssikre det faglige niveau på uddannelsen som eksaminator. Herudover underviser jeg også periodisk eksternt forskellige steder i landet.


Hvis du er interesseret i at booke mig til undervisning, er du velkommen til at kontakte Mikkel Otzen på telefon 25940421

God supervision styrker mit terapeutiske håndværk og støtter mig til at kunne hjælpe mine klienter bedst muligt. Min supervisor er rigtig sød til regelmæssigt at afsætte tid til mig, så jeg kan dygtiggøre mig fagligt og udvikle mig personligt. Udover selv at modtage supervision har jeg også fornøjelsen af at supervisere kollegaer i Cektos samt fagpersoner der arbejder andre steder.
Hvis du er interesseret i at booke mig til metakognitiv supervision er du velkommen til at skrive til mig: tina.bihal@cektos.dk

Jeg elsker det fokus, der kan opnås i et stort rum fyldt med interesserede mennesker, der alle samles om et større læringsmål. Jeg har haft fornøjelsen af at præsentere til forskellige videnskabelige konferencer samt til foredrag og oplæg i forskellige organisationer. Selvom det er nervepirrende, er det også rigtigt sjovt og lærerigt!
Hvis du er interesseret i at booke et oplæg eller foredrag med mig er du velkommen til at kontakte mikkel.otzen@cektos.dk

Jeg stræber altid efter at terapien kan blive så kortsigtet og effektiv for dig som muligt. Jeg er tilbagelænet, ærlig og humoristisk, hvilket ofte afspejler sig i mine sessioner. Jeg arbejder med den metakognitive metode og skræddersyr behandlingen til dit behov og temperament. Hvis du ønsker at booke en individuel tid hos mig er du velkommen til at kontakte os på 55734849. Du skal også være velkommen på et af mine gruppeforløb i København eller online.

"Jeg viser dig blot, hvad du allerede kan!"​

Jeg tilbyder individuel terapi og gruppeterapi (på dansk eller engelsk), fysisk på Borgergade i København eller online (effekten er lige god).

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk. Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr