​Priser

Vi regulerer vores priser pr. 1. april 2023

Vi har kun ganske kort ventetid på behandling hos CEKTOS uden brug af lægehenvisning.

Som lovgivningen ser ud nu, er det desværre kun et begrænset antal af vores veluddannede psykologer i Næstved, der må tage imod henvisninger fra lægen, og vi har derfor venteliste for de klienter, der ønsker at anvende henvisning. Bemærk hvis du anvender henvisning, skal 1. session være ved fysisk fremmøde i Næstved.

Du kan imidlertid komme hurtigt til hos en autoriseret og kvalificeret CEKTOS psykolog enten i Næstved, Aarhus, Thisted eller København, hvis du har mulighed for at benytte f.eks. en sundhedsforsikring eller betale privat.

Priser for terapi

Individuel session ved Cektos Psykolog (op til 45 min.)​

Individuel session ved Cektos Senior Psykolog Tina Bihal og Nicolas Grønlund (op til 45 min.)

1.300 kr. pr. session

1.650 kr. pr. session​

Individuel session ved metakognitiv specialist og Klinikchef Cand.Psych.Aut Pia Callesen (op til 45 min.)

3.000 kr. pr. session​

Forsikringskonsultation

NB Betalingstilsagn skal sendes til regnskab@cektos.dk inden 1. session.

iht. policens betingelser​

1. session med lægehenvisning (kun Næstved)

​Efter statens takster​

2. og efterfølgende sessioner med lægehenvisning (kun Næstved)

Efter statens takster​

Metakognitivt Gruppeforløb for voksne (6 x 2 timer)

3.850 – 5.995 kr. pr. forløb​

Metakognitivt Gruppeforløb for børn og unge (6 x 2 timer)

4.300 kr. pr. forløb​

Parterapi (op til 60 min.)

Parterapi, seniorpsykolog (op til 60 min)

1.500 kr. pr. session

1.850 kr pr. session​

Online individuel session (45-50 min.)

1.300 kr. pr. session

Pårørende- og forældresamtaler (telefonisk 15 min) 

300 kr. pr. session

Priserne er gældende fra den 1. april 2023

Medmindre andet er aftalt på forhånd afregnes der med kontanter, MobilePay eller Dankort umiddelbart ved begyndelsen af hver session.

Priser for supervision

CEKTOS tilbyder supervisionsgrupper til psykologer mhp. opnåelse af autorisation og/eller specialistuddannelse.

CEKTOS tilbyder også individuel – eller gruppesupervision af forskellige faggrupper. Supervisionen koster fra 1600 kr. i timen + moms.

Kørsel i forbindelse med supervisionsopgaver er 600,- kr. i timen + alm. kørselstakst.

Priser for undervisning

Kontakt os for konkret tilbud på undervisning.

Kørsel i forbindelse med undervisningsopgaver er 600,- kr. i timen + alm. kørselstakst.​

Psykologiske undersøgelser

CEKTOS Næstved, København og Aarhus tilbyder psykologiske udredninger til afdækning af en given borgers psykosociale ressourcer og barrierer i forhold til arbejdsmarkedet. CEKTOS tilbyder også arbejdsgivere kan få foretaget psykologisk testning af kandidater til opslåede stillinger. Også her bliver der givet en grundig rapport og med mulighed for at fokusere på bestemte egenskaber hos kandidaterne.

Du kan altid være sikker på at få en grundig rapport, hvor alle aspekter af undersøgelsen er fyldigt beskrevet og med brugbare anbefalinger i relation til det angivne formål.

Afbudsregler ved udeblivelse, sygdom eller andet

Bliver du forhindret i at møde op til din aftalte tid, så husk at melde afbud til afbud@cektos.dk senest dagen før inden klokken 15.00 af hensyn til nye klienter på ventelisten. Du ved dit afbud er registreret, når du modtager et autosvar og behøver ikke at foretage dig yderligere.

Ved udeblivelse eller for sent afbud (dvs. senere end dagen før kl. 15.00) koster det, det fulde honorar eller den fulde egenbetaling for sygesikringsklienter. Så derfor, husk at melde afbud i tide, hvis du bliver forhindret.

Ved sygdom: Bliver du syg kort tid før din aftalte tid, så tilbyder vi altid, at du kan vælge at gennemføre konsultationen på det aftalte tidspunkt online eller pr. telefon. Hvis det ikke er muligt at gennemføre konsultationen, eller hvis du fravælger denne mulighed, så gælder reglen om fuldt honorar, hvis afbuddet først er meldt efter fristen for rettidigt afbud.

Klagemuligheder

I tilfælde af klager eller utilsigtede hændelser, bedes du i første omgang rette skriftlig henvendelse til din psykolog eller klinikken ved at skrive til info@cektos.dk. Klinikken vil stå til rådighed for at håndtere klagen.

Tilskudsmuligheder

CEKTOS Næstved har overenskomst med sygesikringen. Dvs. klienter kan benytte deres henvisning fra lægen i klinikken i Næstved. Man kan f.eks. få en henvisning fra lægen, hvis man har været ude for dødsfald eller alvorlig sygdom i den nærmeste familie, lider af let til moderat depression eller har efterfølger af incest i barndommen.

Med en henvisning fra lægen får du ca. 60% af udgiften betalt over sygesikringen. Bemærk at henvisninger fra lægen varer 1 år fra sidste konsultation, hvis du har flere gange tilbage.

Har du en arbejdsgiver betalt sundhedsforsikring, sygeforsikring eller alm. forsikring med psykologisk hjælp kan du bruge den i CEKTOS København, Aarhus, Thisted eller Næstved. Forsikringsselskaber som f.eks. PFA, Danica Pension, Codan hospitalsforsikring, Skandia sundhed og tryghed, Trekroner og Topdanmark dækker psykologhjælp.

Nogle forsikringsselskaber dækker hele eller dele af udgiften til psykologhjælp, hvis du har været udsat for arbejdsrelateret stress, livskriser, skilsmisse, angst/OCD eller andre livskvalitetsnedsættende omstændigheder. Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal afregne med forsikringsselskabet.

Vær opmærksom på, at hvis dit forsikringsselskab beder dig om en “lægehenvisning”, er der typisk ikke tale om en “henvisning til en psykologhjælp”. Det er sædvanligvis blot en bekræftelse fra din læge på, at du har brug for psykologhjælp.

Ofte vil forsikringsselskabet have nogle formularer, du skal udfylde sammen med din læge og/eller hos CEKTOS psykologen.

Det er vigtigt, at vi modtager din betalingsgaranti fra forsikringen inden du møder op til den første session. Betalingsgarantien sendes til regnskab@cektos.dk.

Undervisning, kursusforløb og supervision

CEKTOS afholder løbende uddannelser og kurser i metakognitiv terapi.
CEKTOS tilbyder skræddersyede kurser og supervisionsforløb til dig og dine medarbejdere.

Ring/skriv til os og vi vil give et kursustilbud der dækker netop jeres behov og ønsker: Tlf 55 73 48 49 eller info@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr