Online terapi med gode resultater

Metakognitiv terapi online tilbydes

CEKTOS tilbyder metakognitiv terapi online. Dette gøres ved hjælp af en sikker forbindelse, og du vil både kunne se og høre din terapeut under sessionen. Det er især nyttigt for klienter, der ikke bor i nærheden af ​​en af ​​vores klinikker i København, Aarhus, Thisted eller Næstved. Så kan vi tilbyde terapi til alle i Danmark, mens vi ligeledes tilbyder online terapi, hvis du bor i udlandet. 

Hvorfor overveje CEKTOS online psykolog?

Forskning viser gode resultater, når du bruger en online psykolog. Online terapi tilbyder helt nye muligheder med hensyn til tid og sted. For eksempel kan du kombinere din terapi med rejser. Du kan være i dit eget hjem eller arbejdspladsen under terapisessionen. Der vil i nogle tilfælde være mulighed for, at du kan snakke med en psykolog online uden for normal kontortid.

Undersøgelser af kundetilfredshed viser stor tilfredshed i forhold til online terapi. Hvis du er interesseret i et forløb med metakognitiv terapi, men bor for langt væk fra et af CEKTOS’ kontorer, kan online terapi være den rigtige løsning for dig. 

Hvordan foregår online terapi?

Indholdet af kognitiv terapi online er identisk med den terapi, du vil modtage under et almindeligt behandlingsforløb i en af ​​vores klinikker. Før din session modtager du en e-mail fra os med et link til programmet, vores online psykolog bruger. Du skal åbne linket fra en computer og tillade brug af mikrofon og kamera. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser og tjekker din internetforbindelse inden sessionen. Når du har klikket på linket, psykologen sender til dig, vil der være forbundet kontakt.

Forudsætning for et godt online behandlingskursus

Først og fremmest er det vigtigt, at du opretter et privat rum, hvor du kan føle dig sikker og fokusere på vores samtale og e-mail-udveksling. Det betyder ikke noget, om du bruger et lukket rum på din arbejdsplads, derhjemme eller et andet sted. Det er dog vigtigt, at du kan sidde alene og uforstyrret.

Det er også vigtigt, at du er i stand til at navigere på internettet, og at du er i stand til at bruge en computer, selvom du støder på tekniske problemer (du behøver ikke at være i stand til at løse tekniske problemer, men det må ikke afskrække dig.) Det kan være en fordel, hvis du er bekendt med andre programmer (f.eks. Skype).

Pris på kognitiv terapi online

Se vores priser (tid på session ca. 45-50 minutter). Betalingen kan ske via Mobile Pay, eller der sendes en faktura. Hvis du bor i udlandet, sender vi dig et forudbetalingslink inden din online session. Du kan betale for dine sessioner ved hjælp af alle større kreditkort. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med metakognitiv terapi online, så tøv ikke med at kontakte os på info@cektos.dk.

En klient skriver følgende om online terapiforløb:

Jeg synes det fungerer overraskende godt – det er let at tilkoble og jeg føler jeg får det samme udbytte af sessionen, som hvis vi mødes fysisk. Det var i øvrigt også en god og tydelig guide til at logge på, som psykologen havde sendt inden sessionen. Online terapi er en god løsning!

– Ane Bang

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr