OPLYSNING OM SAMTYKKEERKLÆRING

Når du går til psykolog skal du underskrive en samtykkeerklæring. En samtykkeerklæring er det, man kalder "informeret samtykke".

Erklæringen indeholder information om de fire pligter, som CEKTOS er forpligtet til at følge i henhold til Psykolog Loven. Det drejer sig om: journalpligt, opbevaringspligt, tavshedspligt og underretningspligt.

Journalpligt betyder, at CEKTOS skal skrive journal om dig (eller dit barn). Journalen skal indeholde forskellige oplysninger, såsom navn og adresse. Omvendt er der oplysninger, som journalen ikke må indeholde, som f.eks. klienters seksuelle orientering.

Opbevaringspligt betyder, at CEKTOS er forpligtet til at gemme og opbevare din journal i 5 år fra den sidste session. Du kan altså ikke selv bestemme, at du vil have din journal slettet. (Iht. den danske Psykolog Lov og den europæiske Persondataforordning). Når de fem år er gået, skal CEKTOS destruere din journal. CEKTOS benytter systemer, der gør dette på en sikker måde.

Tavshedspligt betyder, at CEKTOS ikke må give andre information om, at du går hos os. Der kan være to undtagelser ift. dette: Dels har vi lov til at tale om klienter i forbindelse med supervision, men dette gøres altid i anonymiseret form. Dels er vi pligtige til kort at videregive oplysninger til din eventuelle sundhedsforsikring i forbindelse med ansøgning om yderligere sessioner. Det sidste giver du med din underskrift din tilladelse til. 

Underretningspligt betyder, at hvis du fortæller din psykolog, at du har tænkt dig at gøre skade på dig selv eller andre, så er CEKTOS forpligtet til at fortælle det til andre, eksempelvis politi eller kommune.

Ved samtykkeerklæringer udfyldt for børn/unge under 18 år giver du tilladelse til at dit barn må modtage psykologbehandling hos CEKTOS. Er der tale om et barn, skal begge forældre give tilladelse til behandlingen, uanset jeres status.

Bliver CEKTOS af din kommune bedt om at udforme en udtalelse om dig, er vi forpligtet til at skrive til kommunen. Du vil altid få mulighed for at læse og kommentere på udtalelsen, inden vi sender den afsted. Her gælder et etisk princip, hvor CEKTOS søger dialog med dig og ikke sender oplysninger afsted, uden at du har givet tilladelse hertil.

Hvis du allerede har aftalt din første session hos CEKTOS bedes du venligst udfylde samtykkeerklæringen nedenfor:

Samtykkeerklæring for klienter over 18 år

Samtykkeerklæring for klienter 15-17 år 

Klientoprettelsesblanket

Har du en bookingkode? Brug dette link

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr