Stresshåndtering

Mindsk årsager til stress effektivt

I CEKTOS har vi klinikker i København, Aarhus, Thisted og Næstved, hvor vi tilbyder behandling af stress. Vi kan også tilbyde online vejledning i stresshåndtering til personer i hele landet, der ønsker hjælp til at tage stressen i opløbet og mindske årsagerne til stress med en række effektive metoder.

Her kan du hjemme i dine vante rammer komme til at snakke med en psykolog, som vejleder dig i forhold til din livssituation, så du bliver udstyret med nogle specifikke greb og værktøjer, du kan bruge til at håndtere den stress, du oplever.

Stresshåndtering med metakognitiv tilgang

Stresshåndtering er nyttigt for alle mennesker. Vi går nemlig alle igennem perioder i vores liv, hvor vi oplever at være pressede. Det kan være, at du oplever et stort skift i dit liv, eller at en bestemt arbejdsopgave tager mere af din tid, end du tidligere har oplevet.

Dette er meget naturligt og ikke nødvendigvis en grund til bekymring. Hvis det får lov til at stå på for længe, kan det dog udvikle sig til stresssymptomer og – i værste fald – en sygemelding med stress.

Med vores online stresshåndtering ønsker vi at hjælpe dig med at imødekomme dette. Vi gør dig opmærksom på de metakognitive overbevisninger, der på sigt kan sætte sig som konstante grublerier og bekymringer. Ved at have kendskab til dette og øve dig på at give slip på bekymringerne, kan du nemlig sørge for, at stressen ikke tager overhånd.

Alt dette og meget mere øver du dig på med vores kompetente vejledere til vores sessioner med fokus på stresshåndtering.

Kontakt os og book en tid til vejledning

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til stresshåndtering (fysisk eller online), så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan du også altid gøre, hvis du har tiltagende symptomer på stress og derfor ønsker en terapisession med en af vores metakognitive terapeuter.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr