Psykologistuderende​

I Cektos har vi løbende senior psykologistuderende. Gennem supervision fra de øvrige psykologer i Cektos og observation af terapeutiske forløb, er de oplært i den metakognitive metode. Under ugentlig supervision tilbyder de psykologistuderende samtaleterapi.​

Stud.psych.

Rasmus Jespersen

Uddannelse

Jeg er psykologistuderende på Københavns Universitet, hvor jeg er ved at færdiggøre mit sidste år af kandidaten. Jeg har stiftet bekendtskab med den metakognitive metode gennem et praktikforløb hos Cektos, hvor jeg har modtaget oplæring i metoden gennem observation af gruppeforløb og faglig supervision af psykologerne. Under praktikforløbet fandt jeg metakognitiv særdeles interessant samt meningsfuld og har efterfølgende været dedikeret på at dygtiggøre mig indenfor området.

Jeg har yderligere erfaring med rådgivning og samtaleterapi fra Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Vendepunktet – Enhed for Skolevægring.

I praksis

I terapirummet går jeg højt op i at skabe empatiske, forstående og tillidsfulde omgivelser, hvor der er plads til at snakke om det, som fylder for dig. Vi kan alle opleve psykiske problemer og udfordringer igennem livet, og i disse situationer vil jeg tilbyde et sted at starte for at skabe håb og nye meningsfulde erfaringer.

I terapien arbejder vi sammen om at skabe et overblik over din situation samt tilpasse og anvende simple metakognitive øvelser. Vi vil i samarbejde anvende disse øvelser til at styrke din tro på dig selv og til at bearbejde uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre.

Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder terapi hos Cektos i København og online.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

man – torsdag kl.9-14 og fredag kl.9-12. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

rasmus-jespersen

Stud.psych.

Pernille Nissen

Uddannelse

Jeg er psykologistuderende ved Aarhus Universitet og har været tilknyttet Cektos siden 2019. Forud for jobbet som studenterterapeut har jeg fulgt metakognitive gruppeforløb i et års tid. Dette har givet mig et solidt kendskab til den metakognitive metode samt indgående indblik i, hvordan metoden kan anvendes til at hjælpe forskellige mennesker med forskellige problemstillinger.

I praksis

Jeg kender følelsen af, at negative tanker og følelser fylder for meget i hverdagen. Man kan gå og bekymre sig, gruble og analysere i det uendelige, hvis man ikke har erfaret, at man faktisk kan vælge at lade være. Gennem metakognitiv terapi har jeg selv opdaget, at jeg har friheden og fleksibiliteten til at vælge, hvor meget tid og energi jeg vil bruge på tanker og følelser. Mit ønske er at give denne frihed videre til dig, ved at guide dig til lignende erfaringer.

I terapien starter vi med at danne et overblik over din problemstilling. Herefter vil vi gennem samtale og metakognitive øvelser arbejde på at relatere til tanker og følelser på en hensigtsmæssig måde, så du selv kan vælge, hvor meget tid og energi du vil bruge på dem. 

Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder individuel terapi til unge og voksne i vores lokaler i Aarhus eller online.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

man – torsdag kl.9-14 og fredag kl.9-12. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

pernille-nissen

Stud.psych​

Anna Frost

Uddannelse​

​Jeg er psykologistuderende på Aarhus universitet, og jeg starter som psykolog i Cektos i København fra d. 1. september. Min interesse for metakognitiv terapi blev vækket på studiet, da jeg blev inspireret af litteraturen omkring terapiformen. Siden da har jeg været i praktik og arbejdet som studenterterapeut i Cektos. Jeg er altid nysgerrig efter mere viden og udvikling indenfor den metakognitive metode, hvorfor jeg modtager ugentlig supervision, og holder mig opdateret på den nyeste forskning.

I praksis

Vi har alle negative tanker, som vi kan føle os alene med, skamme os over, og som kan være svære at håndtere. Det kan være hjælpsomt at få dannet et overblik over, hvilke tanker og følelser der er mest udfordrende, samt hvordan disse kan håndteres på en hensigtsmæssig måde. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation, og hvad der er meningsfuldt for dig at arbejde med. Terapien er centreret om at give dig en tro på, at du har brugbare teknikker at ty til, når tankerne og følelserne skaber for stort et indre stormvejr. I sådanne tilfælde kan det være trygt at opdage, at man har kontrollen over egen opmærksomhed – selv i situationer hvor det hele kan virke uoverskueligt.​

​Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder individuel terapi i København og online.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49​

man - torsdag kl. 9-14 og fredag kl. 9-12. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk

​Priser for alle aldersgrupper

Se prisliste her

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

Landsdækkende metakognitive psykologer

Se afdelinger her

Kontakt os såfremt du har spørgsmål

Klik på kontaktknappen her på siden, og du vil se et overblik over vores forskellige afdelinger.

Vi er medlem af​

Det siger vores klienter

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
at så få behandlinger kan give så meget!
Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Kontakt Cektos i dag​

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 14.00

Tirsdag​

09.00 - 14.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 14.00

Torsdag​

09.00 - 14.00

Fredag​

09.00 - 12.00

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk