Meta-kognitiv terapi til børn og unge

Tilmeld gruppe i København
Tilmeld gruppe i Næstved
Tilmeld gruppe i Aarhus

Oplever du, at dit barn

 • bekymrer sig meget – eller hele tiden?
 • ofte prøver at undgå at gå i skole – står ikke op eller finder på undskyldninger?
 • undgår ting som han/hun tidligere gjorde – også socialt?
 • har tvangshandlinger?
 • ofte er nedtrykt og trist?
 • klager over ondt i maven?
 • reagerer overdrevent voldsomt på selv små negative oplevelser?
 • alt for ofte sender dig sms’er for at høre hvor du er og hvad du laver?
 • ikke tør være alene hjemme?
 • sover i forældrenes seng?

Og har du prøvet alt for, at berolige og opmuntre, søgt læge, prøvet alternativ behandling osv.? Så er det måske fordi dit barn lider af angst, depression, OCD eller måske endda PTSD.

metakognitiv terapi til børn og unge

 

Cektos Metakognitive Gruppeforløb vil hurtigt og effektivt hjælpe dit barn ud af de negative mønstre. Forløbene i Næstved og København varetage af vores erfarne Psykolog Carsten Juul, som har haft over 250 børn igennem 6 ugers metakognitivt forløb og et stort antal i individuel terapi, er er en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi til børn og unge. Psykolog Carsten Juul har speciale i metakognitiv terapi til børn og unge og har bla. forsket i metoden og har mange års erfaring med effektiv behandling af børn og unge

 

 

Alle psykiske lidelser kan effektivt behandles med Metakognitiv terapi

Vi har erfaring med at lagt de fleste børn på kun 6 uger vil opleve at deres symptomer på f.eks. angst eller depression reduceres markant og glæden og friheden vender tilbage igen.

Metakognitiv terapi baserer sig på den nyeste psykologiske teori og metode som har vist særdeles gode forskningsresultater i behandlingen af angst og depression hos både voksne og børn – Særligt i grupper hvor næsten alle bliver varigt kurerede for deres angst eller depression.

I grupperne lærer børn og unge på 6 uger at identificere uhensigtsmæssige mestrings-strategier og lærer at få kontrol over de mekanismer som vedligeholder f.eks. stress, angst, depression og tvangstanker (OCD).

Vælg altid et forløb med blandede lidelser

Vi har overordentlig gode erfaringer med at blande børn og unge med forskellige typer lidelser i vores grupper! På den måde lærer børn og unge, at det er et særligt mønster der ligger bag alle psykologiske problemer som angst, depression, stress, osv., og de nu har bedre metoder til at mestre alle aspekter af deres hverdag og alle deres negative tanker, uanset i hvilken sammenhæng de opstår – eller hvilke problemer de står over for. På den måde sikrer du dig et barn der har en helt ny og stærk robusthed i forhold til, hvad livet vil byde på i fremtiden.

Lange, dyre forløb er ikke nødvendigt

Vi har fokuseret på at designe et effektivt forløb med minimal risiko for tilbagefald. Denne viden har vi indhentet fra vores forskning og ved at lære af de børn der har gået i vores grupper. Derfor véd vi at 6 ugers forløb er optimalt, og det betyder også at DU som forælder ikke bliver ruineret af prisen. Vi sikrer at både børn og forældre inddrages optimalt i terapien, og vi afholder grupperne i CEKTOS i København, nærmere betegnet på Amager eller i Næstved. Der vil være et kort orienteringsmøde for forældre til start og midtvejs i forløbet. Ønsker du som forælder endnu mere uddybende værktøjer til at håndtere og forebygge dit barns angst, så kan vi anbefale individuelle samtaler hos vores erfarne psykologer.

Holdene mødes hos:
CEKTOS København, Amagerbrogade 114, 1. 2300 København S
CEKTOS Næstved, Riddergade 7, 1 sal 4700 Næstved

Praktisk information
Ligesom med lægehenvisning får du 11 timers terapi og derudover 1 times forældremøde (12 timer ialt).
Prisen for gruppeforløbet er billigere end 12 timer terapi med lægehenvisning. I mødes 6 gange af 2 timers varighed for kun 3750,- kr.

Det med småt
Du accepterer nedenstående betingelser ved tilmelding:
Tilmelding er bindende, når formularen er indsendt.
Deltagelse er betinget af, at kursusafgiften er betalt inden kursusstart.
Ved afmelding før kursusstart beregnes 20 % af kursusafgiften i afmeldingsgebyr. Ved afmelding efter kursusstart tilbagebetales kursusafgiften ikke.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig og betale ved at klikke på tilmeldingsknappen øverst og udfylde formularen.

Husk, vi tilbyder også metakognitive grupper til personer over 18 år. Læs mere her.

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft