Cand.psych.

Anika Jakobsgaard Balkenende

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet. Under uddannelsen fik jeg interesse for den metakognitive metode og fik sidenhen, under mit praktikforløb og studiejob hos Cektos, praktisk erfaring med metakognitiv terapi. Her fik jeg yderligere bekræftet, at metoden er meningsfuld og effektiv til at behandle en lang række forskellige problematikker. Det forekom mig derfor naturligt forsat at arbejde og dygtiggøre mig inden for den metakognitive metode.

Jeg har især erfaring i at arbejde med angst, stress og depression - både terapeutisk, men også fra flere års rådgivnings- og mentorerfaring hos bl.a. Angstforeningen, Falck og Aarhus Universitet.

For at kunne tilbyde den mest kompetente og effektive behandling, sørger jeg desuden for at holde mig opdateret på den nyeste forskning og modtage ugentlig supervision.

I praksis

I terapien tager vi udgangspunkt i det, som fylder hos dig. Dét, du kæmper med. Med dette udgangspunkt arbejder vi sammen målrettet efter, at du bliver i stand til at leve det liv, du ønsker. Mere konkret vil vi i samarbejde identificere de tanke- og adfærdsmønstre, som vedligeholder problematikken, og derefter erstatte dem med mere gavnlige og langvarige strategier. Dette gøres gennem aktiv træning med simple teknikker, både i sessionen og i form af hjemmeopgaver.

Som person er jeg åben, nysgerrig og nærværende, hvilket også afspejler sig i mit arbejde. Uanset hvad du kæmper med, vil jeg møde dig i øjenhøjde og med respekt, så vi sammen kan finde frem til og arbejde med netop det, du finder vigtigt. En vigtig prioritet for mig er derfor også at opbygge en tillidsfuld relation, hvor du kan udtrykke dig frit og dele enhver form for tanke eller følelse.​

Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder individuel terapi til børn, unge og voksne i København eller online.

​​

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld dig nyhedsbrev

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Tolbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr