Cand.psych.aut.

Anika Jakobsgaard Balkenende

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet, suppleret med specialiserede fag inden for neuropsykologi ved Københavns Universitet.

Min professionelle rejse har sidenhen ført mig til metakognitiv terapi - og efter at have fået bekræftet, hvor meningsfuld og effektiv metoden er, har jeg fortsat min udvikling med en 2-årig specialistuddannelse hos metodens grundlægger Adrian Wells ved MCT Institute.

Min ekspertise ligger særligt inden for behandling af angst, stress, PTSD og depression. Med flere års terapeutisk erfaring samt rådgivnings- og mentor-erfaring hos institutioner som Angstforeningen, Falck og Aarhus Universitet, har jeg opbygget en bred vifte af kompetencer og indsigter.

For at sikre mig den mest kompetente og effektive behandling for mine klienter, holder jeg mig også opdateret på den seneste forskning og sørger for at få løbende supervison.

​I praksis tager vi udgangspunkt i dine udfordringer og arbejder målrettet sammen mod det liv, du ønsker. Vi identificerer uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, der vedligeholder problematikken og erstatter dem med gavnlige og langvarige strategier. Dette sker gennem aktiv træning med simple teknikker både i sessionen og i form af hjemmeopgaver.

Som person er jeg åben, nysgerrig og nærværende, hvilket også afspejles i mit terapeutiske arbejde. Uanset hvad du kæmper med, møder jeg dig med respekt og i øjenhøjde for at skabe en tillidsfuld relation, hvor du kan udtrykke dig frit.

​Jeg tilbyder individuel og gruppeterapi til børn, unge og voksne, både fysisk i København og online (begge dele er lige effektivt).

"Jeg ser frem til at hjælpe dig med at finde vejen til det liv, du ønsker!"

​Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr