Psykologisk udredning udført af fagfolk

Vi hjælper med en større forståelse for mentale udfordringer

Har du selv eller en du kender nogle mentale problemer og udfordringer, som du ønsker at få undersøgt og udredt? Hos CEKTOS tilbyder vi psykologisk udredning med henblik på at skabe en større forståelse og finde frem til eventuelle behandlingsformer. Vi er et anerkendt center med veluddannede psykologer, der udreder personer for en række forskellige lidelser og diagnoser.

Vi kan udføre en psykologisk udredning på vores forskellige klinikker, som du kan finde i både København, Thisted, Næstved og Aarhus. Uanset om du mistænker, at du har angst, depression, PTSD eller en spiseforstyrrelse, kan vi foretage en udredning.

Psykologisk udredning med henblik på metakognitiv behandling

En psykologisk udredning bør altid foretages med et formål. For mange kan det eksempelvis være en stor lettelse at få afklaret, hvad der ligger til grund for deres problemer, og finde ud af, at andre går med lignende udfordringer. Derudover kan det være et stort første skridt mod forbedring at få en større forståelse for sine specifikke problemstillinger.

En psykologisk udredning kan dog også ofte foretages med henblik på at finde frem til en gavnlig behandlingsform. I CEKTOS har vi specialiseret os i metakognitiv terapi, og en del af vores endelige udredning indeholder derfor også forslag til, hvordan vi efterfølgende kan igangsætte et behandlingsforløb.

Vi kan tilbyde udredning og behandling med metakognitiv terapi til blandt andet:

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til forløbet med en psykologisk udredning, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan du også gøre, hvis du vil bestille en tid til en udredning af dig selv, dit barn eller en anden person, der søger afklaring om deres daglige udfordringer.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr