Cand.psych​

Nanna Brejnegaard

Uddannelse

​Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har efterfølgende taget en 2-årig masterclass i metakognitiv terapi hos ophavsmanden bag metoden Dr. Adrian Wells. Det betyder, at jeg i dag er MCT-I registreret terapeut.

Jeg fik øjnene op for metakognitiv terapi under min uddannelse, og valgte derfor at tage min praktik hos Cektos. Siden da har jeg arbejdet i klinikken og udelukkende brugt den metakognitive metode i mit arbejde. Jeg holder jeg mig løbende opdateret på den nyeste forskning og modtager ugentlig supervision og sparring.

Når du kommer her i klinikken, er det vigtigt for mig, at du føler dig tryg og respekteret, så vi sammen kan skabe en ærlig relation og det bedst mulige grundlag for det terapeutiske arbejde. I terapien tager vi udgangspunkt i din nuværende situation og det, der fylder hos dig. I starten af forløbet vil vi fastsætte konkrete mål, som vi arbejder os hen imod. Sammen undersøger vi, hvilke strategier du på nuværende tidspunkt bruger til at håndtere ubehagelige tanker og følelser og effekten heraf. Jeg vil introducere dig for øvelser og teknikker, der hjælper dig til at erfare, at du ved at styre din opmærksomhed kan håndtere ubehagelige tanker og følelser mere hensigtsmæssigt, og derved leve et friere liv. Mellem sessionerne vil der være hjemmearbejde, så du kan erfare de nye teknikker på egen hånd i relevante kontekster. På den måde bygger vi bro mellem det terapeutiske rum, og det liv du lever til dagligt.

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne i Aarhus og online. Jeg tilbyder også metakognitive gruppeforløb for voksne samt for børn og deres forældre.

"I terapien tager vi udgangspunkt i din nuværende situation og det, der fylder hos dig."​

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55734849

mellem kl. 9-15. Du kan

også sende os en mail på info@cektos.dk

Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk.

Jeg har derudover erfaring med at afholde workshops, kurser og oplæg for diverse fagpersoner såsom læger, PPR.-psykologer, medarbejdere i kriminalforsorgen, lærere, universitetsstuderende mfl. Her formidler jeg den metakognitive metode både teoretisk og i praksis og sætter metoden i kontekst til deltagernes behov og deres målgrupper.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Toldbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr