UKT-1 Uddannelse i Kognitiv Terapi
– Kognitive metoder i hverdagen

CEKTOS – Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi har over 30 års erfaring med kognitiv terapi.

Vha. Kognitive metoder arbejdes der aktivt, struktureret og problemorienteret tilpasset den enkelte klient og dennes nære miljø, på arbejdspladsen, i institutionen eller i det enkelte hjem. Uddannelsen er ideal til socialrådgivere, lærer, bostøtter og terapeuter der arbejder med kognitiv miljøterapi.

I denne kognitive grunduddannelse lærer deltagerne de grundlæggende principper i kognitiv terapi samt metoder til håndtering af bla. angst, depression og misbrug. Dagene er en blanding af oplæg, videodemonstration samt øvelser for optimal indlæring.

UKT-1 Uddannelsen indeholder 48 timers teoriundervisning og 24 timers supervision i gruppe hos erfarne kognitive psykologer bla. Tina Bihal og Carsten Juul.

Deltagelse i UKT-1 kræver ingen tidligere erfaring eller viden indenfor kognitiv adfærdsterapi.

Tilmeld dig UKT 1 og UKT 2 her

Program

Klik på den blå tilmeldingsknap øverst på siden, her vil programmet fremgå.

Pris

Grunduddannelsen (UKT-1) koster ialt kr. 23.250,- der dækker undervisning, supervision, materialer og lækker frokost fra Baglokalet. Der er tale om externatdage, hvorfor evt. overnatning må bestilles af deltageren selv og betales særskilt. Køb af anbefalede bøger på litteraturlisten (se nederst) samt efterfølgende deltagelse i eksamen (=2000,- kr) er ikke indbefattet i kursusprisen. Prisen kan deles I 2 rater med tillæg på 750,- kr.

Sted

Kursus – og supervisionsdagene foregår på Cektos, Amagerbrogade 114. Supervisionsgrupperne foregår I København under hensyn til deltagernes antal og geografi.

Tilmelding

Brug tilmeldingsknappen øverst på siden.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til kurser@cektos.dk eller tlf. 55 73 48 49.

OBS!! Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet.

Anbefalet litteratur

Tingleff, Henrik: Kognitive Metoder i Hverdagen Bind 1 (kan købes i Cektos)

UKT 2 VIDEREUDDANNELSE I KOGNITIV TERAPI
– Kognitive metoder i hverdagen

Videreuddannelsen i kognitiv terapi sætter yderligere fokus på hvordan de kognitive metoder implementeres i praksis samt fordybelse i de enkelte metoder der anvendes til forskellige problematikker.

Deltagelse i UKT 2 forudsætter, at man har gennemført UKT 1 eller tilsvarende niveau, dvs. at man kender til de grundlæggende kognitive teorier gennem tidligere kursusforløb. Uddannelsen retter sig mod tværfagligt personale som f.eks. lærer, støtte kontaktpersoner, læger, terapeuter m.f.

Formål

At opkvalificere kursisterne til at kunne arbejde på et kognitivt adfærdsterapeutisk grundlag.

At kursisterne bliver i endnu bedre i stand til at anvende den kognitive adfærdsterapeutiske teori, metoder og teknikker i deres daglige arbejde. Indenlanske og udenlandske specialister underviser på uddannelsen.

Form

Undervisningen vil veksle mellem foredrag, diskussion, øvelser og rollespil.

Der vil både i undervisningen og supervisionen lægges vægt på den enkelte kursist individuelle trænings- og implementeringsforløb.

UKT 2 Uddannelsen indeholder 36 timers teoriundervisning og 18 timers supervision i gruppe hos erfarne kognitive psykologer bla. Tina Bihal og Carsten Juul samt en afsluttende mundtlig eksamen.

Program

Klik på den blå tilmeldingsknap øverst på siden, her vil programmet fremgå.

Pris

Videreuddannelsen UKT 2 koster ialt kr. 23.250,- der dækker undervisning, supervision, eksamen, materialer og lækker frokost fra Baglokalet. Der er tale om externatdage, hvorfor evt. overnatning må bestilles af deltageren selv og betales særskilt. Køb af anbefalede bøger på litteraturlisten (se nederst). Prisen kan deles I 2 rater med tillæg på 750,- kr.

Sted

Kursus – og supervisionsdagene foregår på Cektos, Amagerbrogade 114. Supervisionsgrupperne foregår I København under hensyn til deltagernes antal og geografi.

Tilmelding

Brug tilmeldingsknappen øverst på siden.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til kurser@cektos.dk eller tlf. 55 73 48 49.

OBS!! Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet.

Anbefalet litteratur

Tingleff, Henrik: Kognitive Metoder i Hverdagen Bind 1 & 2, pakkepris: 500 kr. (kan købes i Cektos)

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft