Ny workshop: RoBoost din mentale styrke

SE TIDER OG TILMELD DIG HER

RoBoost din mentale styrke – opnå større overskud og bedre resultater

 • Lær at slippe bekymringerne
 • Få værktøjer til mere overskud i hverdagen
 • Få opbygget din mentale styrke
 • Få mere energi
 • Skab bedre resultater og øg din performance
 • Få kendskab til de kendte og effektive metakognitive metoder

Oplever du, at tankerne kører i ring og er svære at styre? Måske de handler om de ting, der skal nås eller ikke kan nås i en travl hverdag med familie og arbejde. Måske de handler om dit eget værd og dine egne evner. Måske de omhandler kropslige symptomer eller de mange tanker i sig selv. Eller noget helt tredje. Uanset, hvad de mange tanker omhandler er de uproduktive og begrænser dig i din hverdag og i at leve dit liv.

Denne workshop er bygget op omkring den metakognitive metode, der er særligt egnet til at lære at styre egne tankeprocesser, således der opnås et større energiniveau i hverdagen.

Indhold:

Workshoppen forløber over to sammenhængende dage i en weekend og er delt op over 4 moduler.

1. modul:  Bevidsthed omkring tankeprocesser og uhensigtsmæssige strategier, der mindsker overskud. Individuel metakognitiv profil.

2. modul: Kontroløvelser. Træning og øvelse i værktøjer, der giver dig kontrol over uhensigtsmæssige tankeprocesser herunder bekymringer og grublerier. Opmærksomhedstræning. Lær, at du selv vælger, hvad du vil bruge din opmærksomhed og tænkning på. Få kontrol over dine tanker og ikke omvendt.

3. modul: Farlighed. Opbyg en ny relation til tanker og følelser

4. modul: Bevar dit overskud resten af livet. 

Workshoppen er et meget praksisorienteret forløb, som består af mindre oplæg, plads til refleksion og fordybelse i de nye mentale strategier.

Hver deltager udarbejder en personlig metakognitiv profil.

Målgruppe: 

Alle, der ønsker værktøjer til at styre tankemylder og daglige spekulationer, så man får mere overskud, bevarer eller forbedrer sine resultater og øger sin performance. Der læres strategier og specifikke værktøjer til at takle tanker konstruktivt, så man bliver herre over de mekanismer, der øger selvværd, bevarer overskud og giver mentalt styrke.

Udbytte fra forløbet:

Du lære at begrænse dine tankeprocesser og uhensigtsmæssige strategier. Du vil opbygge en ny relation til dine tanker og følelser og kunne bevare dit overskud resten af livet.

Underviser:

cektos-maiken

Maiken Lykke Christiansen, cand. psych., psykolog og ekspert i metakognitiv terapi.

Antal deltagere:
Maks 12.

Sted: 

Amagerbrogade 114, 1. sal. 2300 København S.

Pris:

4.950kr.

Inklusiv let morgenmad, forplejning og lækker frokost begge dage.

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft