4-årig Psykoterapeut-uddannelse

Early Bird Rabat på tilmeldning på 1.år
– spar 1.800 kr. på første års kursusafgift ved tidlig tilmelding.
(Se seneste tilmeldingsdato ved at klikke på nedenstående blå knap)

Kom med til gratis informationsmøder om psykoterapeut-uddannelse den første mandag i hver måned fra klokken 16 – 17. Det foregår i vores lokaler på Amagerbrogade 114., 2300 København S. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding her:

SE TIDER OG TILMELD DIG 4-ÅRIG UDDANNELSE HER
TILMELD GRATIS INFORMATIONSMØDE

CEKTOS udbyder godkendt 4-årig psykoterapeut-uddannelse. Uddannelsen danner det bedste teoretiske og praktiske fundament for at udføre kognitiv terapi og er godkendt og certificeret af Dansk Psykoterapeutforening.

Deltagerne vil opnå den nyeste teoretiske viden og få praktiske erfaring til at udføre metakognitiv terapi. Der vil blive undervist af indenlandske og udenlandske specialister.

Uddannelsen vil ruste deltagerne til at kunne behandle diverse psykiske lidelser vha. disse metoder samt modtage supervision i forhold til egen terapeutiske stil ved hjælp af videofeedback. Hvert år afsluttes med en skriftlig og mundtlig eksamen, hvor deltagerne dokumenterer deres praktiske færdigheder.

Med CEKTOS’ 4-årige psykoterapeut-uddannelse er du godt rustet til eksempelvis at starte din egen psykoterapeutiske praksis eller specialisere dig indenfor dit nuværende fag. Eksempelvis hvis du arbejder indenfor sundhedsvæsenet, HR, pædagogik, undervisning og lignende.

Uddannelsen er opbygget af fire 1-årige moduler, der hver indeholder undervisning, metodetræning, supervision af egen stil samt årlige eksamener der skal bestås for at fortsætte på uddannelsen. Vores uddannelse er godkendt af Reflektor som officiel Psykoterapeutuddannelse.

Uddannelsens indhold

Undervisning i teori og metode + færdighedstræning,
inkl. forberedelse til eksamen……………………..………………..I alt 450 lektioner

Supervision i grupper…………………………………………………..I alt 203 lektioner

Feedback på egen stil/selvref (=videofeedback)
og egenterapi……………………………………………………………….I alt 154 lektioner

Ialt ………………………………………………………………………….……807 lektioner

Pris for psykoterapeut-uddannelse hos Cektos

Pris pr. uddannelsesår inkl. alt undervisning, supervision og frokost samt kaffe, the, vand ad libitum  (bøger og evt. overnatning skal selv købes) i alt 45.000 kr (beløbet kan deles i 2 årlige rater årligt mod et tillæg på 750,- kr. pr. rate)

Optagelseskriterier til psykoterapeut-uddannelsen

Optagelseskriterier for nye studerende er relevant uddannelses- og erhvervsbaggrund, lang eller
mellemlang (mindst 3 årig) videregående uddannelse og uddannelsesniveau inden for pædagogik,
psykologi og sundhed karakter som fx psykolog, læge, lærer, sygeplejerske, socialrådgiver, ergo-
eller fysioterapeut eller pædagog samt terapeutisk praksis. Det er et krav at alle deltagere indsender
CV inden endelig godkendelse og optagelse.

Studiebeskrivelse

Ønsker du uddannelsens studiebeskrivelse oplyst kan du kontakte os på kurser@cektos.dk

Tilmelding

Brug tilmeldingsknappen øverst på siden.
Endelig godkendelse af din tilmelding kræver, at du har fremsendt et opdateret C.V. til kurser@cektos.dk der dokumenterer at du lever op til deltagerkravene.

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at ringe direkte til uddannelsesleder psykolog Pia Callesen på tlf. Telefon: 22 68 42 81 eller sende en mail til Pia Callesen

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft