4-årig Psykoterapeut Uddannelse

Cektos udbyder en ny 4-årig psykoterapeut uddannelse. Formålet med uddannelsen er at tilbyde et højt niveau af træning i metakognitiv terapi.

Metakognitiv terapi er en videnskabeligt dokumenteret terapiform med behandlingsprotokoller for de fleste psykiske lidelser.

Danske og udenlandske specialister samt metodens ophavsmand Professor Dr. Adrian Wells fra Manchester Universitet underviser på uddannelsen.

Undervisningsforløbet er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening.

Kom med til gratis informationsmøde om uddannelsen i vores lokaler på Amagerbrogade 114, 2300 København S. 

TILMELD GRATIS INFORMATIONSMØDE

Indhold

Uddannelsen er opbygget af 4 moduler af et års varighed.

I de fire år gennemgås de grundlæggende principper og færdigheder generelt samt specifikt i metakognitiv terapi. Der vil være emner som f.eks. metakognitiv terapi til angst, depression, PTSD og OCD. Uddannelsen veksler mellem undervisning af engelske og danske specialister. Supervision af egne sager samt feedback på egen stil og egenterapi foregår på dansk.

Der er en afsluttende årlig eksamen, hvor de studerende skal demonstrere tilstrækkelige metakognitive færdigheder for at fortsætte på uddannelsen.

Struktur

Uddannelsen indeholder i alt 807 lektioner. Undervisnigen og supervisionen hos CEKTOS i København og foregår hele dage i tidsrummet kl.9-15:30 og vil primært programlægges mandag og tirsdage.

Program og studiebeskrivelse

Studiebeskrivelse, program og mulighed for tilmelding er under udarbejdelse. Kontakt kursussekretær Malene Brandt på email malene.brandt@cektos.dk, hvis du ønsker at blive skrevet på vores venteliste.

Der tages forbehold for ændringer i uddannelsens struktur og indhold.

Pris

Prisen for hvert studieår er 45.000 kr. (prisen for hvert studieår kan deles i 2 rater; 23.250 kr. pr. rate)

Bruttolønsordning

Via en såkaldt bruttolønsordning er det muligt, at din arbejdsgiver betaler uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket svarer til din trækprocent i rabat.

Tilmelding

Mulighed for tilmelding er under udarbejdelse.

Kontakt kursussekretær Malene Brandt på email malene.brandt@cektos.dk, hvis du ønsker at blive skrevet på vores venteliste.

 

Forplejning

Forplejningen hos Cektos inkluderer morgenmad serveret en halv time inden undervisning.

Vi serverer frokost fra Baglokalet. Baglokalet samarbejder med Erhvervsskolen søsat af 2011 et særligt tilrettelagt uddannelsesprojekt (STU) for udsatte unge mennesker mellem 16 og 25 år, der grundet psykiske og fysiske udfordringer, såsom ADHD og Autisme, ikke kan tage en ordinær uddannelse.

Til eftermiddagspausen serveres der kaffe, te og kage.

Der vil der være kaffe, te og vand til rådighed hele dagen.

Sted

CEKTOS
Amagerbrogade 114, 1.sal
2300 København S.

Parkering

Der kan parkeres på Englandsvej, som har 338 parkeringspladser og er lokaliseret i bydelen Amager Vest i København. Englandsvej er placeret udenfor de gængse betalingszoner i København. Vær dog opmærksom på eventuelle skiltninger, som kan forekomme og eventuelle private parkeringsområder, som kan kræve betaling ved parkering.

Offentlig transport

Bus linje 5C (Sundbyvester Plads) fra Københavns hovedbanegård stopper ved Øresundsvej, som er stoppestedet lige ved CEKTOS.

Kontakt

Kurser@cektos.dk

Studieleder Dr.Pia Callesen
pia.callesen@cektos.dk
Tlf.: 22 68 42 81

Kursussekretær Malene Brandt
malene.brandt@cektos.dk
Tlf.: 27 82 01 15
(træffes ikke fredage)

Bogholder Marianne Würtz
regnskab@cektos.dk
Tlf.: 27 85 10 65
(træffes ikke mandage)

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft