Psykologistuderende

I Cektos har vi tre psykologistuderende. Gennem supervision fra de øvrige psykologer i Cektos og observation af terapeutiske forløb, er de oplært i den metakognitive metode. Under ugentlig supervision tilbyder de psykologistuderende samtaleterapi.

Stud.psych. Isabella Ariel

Uddannelse

Jeg er psykologistuderende på Københavns Universitet. Jeg har modtaget oplæring i den metakognitive metode gennem observation og supervision af de uddannede psykologer i Cektos. Jeg har tidligere undervisningserfaring med børn og unge, herunder som hjælpetræner til sprog- og adfærdsudvikling af børn med infantil autisme, samt som undervisningsassistent på Københavns Universitet i faget ’udviklingspsykologi’.

I praksis

Det kan føles uoverskueligt at komme i gang med at arbejde med de svære tanker og følelser, og her ønsker jeg at tilbyde et sted at starte. Ved at skabe et overblik over dét, der til tider kan føles kaotisk, kan simple metakognitive øvelser bruges til at arbejde de komplekse problemstillinger. Jeg håber at kunne gøre metoden relevant for dig, og mit fokus er derfor, at du føler dig hørt og forstået og at terapien bliver formidlet i dit tempo.

Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder individuel terapi for børn, unge og voksne i København, Næstved og online. Jeg tilbyder derudover terapi på både dansk og engelsk.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 man – torsdag kl.9-12 og fredag kl.10-11. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

 

 

Stud.psych. Daniel Jordanov

Uddannelse

Jeg er psykologistuderende på kandidaten ved Københavns Universitet, og skriver speciale om forandringsprocesserne i hjernen ved metakognitiv terapi.

Som forhenværende praktikant i Cektos har jeg et solidt og praksisnært kendskab til den metakognitive metode, og jeg modtager fortsat ugentlig undervisning og træning af de øvrige psykologer, så jeg hele tiden styrker mine terapeutiske kompetencer.

Tidligere har jeg været ansat som studenterterapeut ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet, hvor jeg har udført terapi på et ACT- og mindfulness baseret grundlag. Desuden er jeg medstiftende underviser i en frivillig psykologforening, der tilbyder kurser i stressreduktion og mental velvære til studerende.

I praksis

For mig er det vigtigt, at du som klient føler dig tryg, forstået og anerkendt, og at vi sammen får omsat den metakognitive terapi, så den møder dine specifikke behov i hverdagen. Jeg vejleder dig nænsomt i at bryde de mønstre, som skaber problemer, samt udstyrer dig med praktiske redskaber til at få kontrol over tanker og følelser, så du kan leve det liv, du længes efter.

Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder individuelle samtaler med unge og voksne, primært i de sene eftermiddags- og aftentimer i København.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 man – torsdag kl.9-12 og fredag kl.10-11. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

 

 

Stud.psych. Thea Vissing Majgaard

Uddannelse

Jeg er psykologistuderende på sidste år af kandidaten. Jeg har samtaleerfaring fra socialpsykiatrien, og er vandt til tunge emner. Jeg har desuden arbejdet frivilligt med udsatte børn og unge. Jeg har været hos Cektos siden august 2019.

I praksis

Jeg er en god og empatisk lytter. Jeg er gennem mit arbejde i Cektos blevet bidt af den metakognitive metode og betydningen af simple, praktiske øvelser.

Her tilbyder jeg terapi

Jeg tilbyder lige nu samtaler i København lørdage eller aftner. Jeg har god erfaring med onlineterapi og taler gerne engelsk.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 man – torsdag kl.9-12 og fredag kl.10-11. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

 

 

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger."

  Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer"

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft
 • "Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå. Jeg er så glad for beslutningen om at opsøge jer!"

  Merry Andresen
 • Jeg gik i gruppeforløb på Amagerfor et halvandet år siden, og blot beslutningen om det skulle være på Amager eller i Hellerup vakte grublen og tungsind. Jeg har gået i alm. kognitiv terapi mange gange, det hjalp mig også, men meta-kognitiv terapi hjalp mig det sidste stykke, og jeg kan i dag gøre alt selv, hvor jeg før havde svært ved at få købt ind, komme i træningscenteret eller lade være med at gruble og spilde min tid med at være ked af det når jeg kom hjem.
  Nu træner jeg flere gange om ugen, har fuldtidsjob, tegner, hækler, ser venner, you name it. Jeg har ikke har haft det så godt, som jeg har det nu, siden før min depression. Det kom bare stille og roligt af sig selv. Det var ikke noget jeg forcerede, og det hele har været en stor rejse, og er ikke kommet på én gang - det er så dejligt at mærke jeg hele tiden udvikler mig og får det endnu bedre!
  Et meta-kognitivt gruppeforløb er et af de bedste valg jeg har taget i mit liv!

  Anna Rebien