Priser

OBS – Der er kort ventetid på behandling uden brug af lægehenvisning.

Som lovgivningen ser ud nu, er det desværre kun et begrænset antal af vore veluddannede psykologer, der må tage imod henvisninger fra lægen. Dette betyder, at du kan komme hurtigt til hos en autoriseret og kvalificeret CEKTOS-psykolog enten i Næstved Aarhus eller København, hvis du har mulighed for at benytte f.eks. en sundhedsforsikring eller betale privat.

Priser for terapi

Individuel session (45-50 min.) 1.100 kr. pr. session
Individuel session ved metakognitiv specialist og klinikchef Cand.Psych.Aut Pia Callesen (45-50 min.) 1.900 kr. pr. session
Forsikringskonsultation iht. policens        betingelser
1. session m/ lægehenvisning (Næstved) Efter statens takster
2. og efterfølgende sessioner med lægehenvisning (Næstved) Efter statens takster
Metakognitivt Gruppeforløb for voksne  (12 timer) 3.750 – 5.750 kr.
pr. forløb
Metakognitivt Gruppeforløb for børn (11-13 år) og unge (14-17 år)
(12 timer)
4.200 kr. pr. forløb
Parterapi (60 min.) 1.300 kr. pr. session
Online individuel session (45-50 min.) 1.100 kr. pr. session

Medmindre andet er aftalt på forhånd afregnes der med kontanter, MobilePay eller Dankort umiddelbart ved begyndelsen af hver session.

Priser for supervision

CEKTOS tilbyder supervisionsgrupper til psykologer mhp. opnåelse af autorisation og/eller specialistuddannelse.

CEKTOS tilbyder også individuel – eller gruppesupervision af forskellige faggrupper. Supervisionen koster fra 1.500,- kr. i timen + moms.

Kørsel i forbindelse med supervisionsopgaver er 600,- kr. i timen + alm. kørselstakst.

Priser for undervisning

Kontakt os for konkret tilbud på undervisning.

Kørsel i forbindelse med undervisningsopgaver er 600,- kr. i timen + alm. kørselstakst.

Psykologiske undersøgelser

CEKTOS Næstved, København og Aarhus tilbyder psykologiske udredninger til afdækning af en given borgers psykosociale ressourcer og barrierer i forhold til arbejdsmarkedet. CEKTOS tilbyder også arbejdsgivere kan få foretaget psykologisk testning af kandidater til opslåede stillinger. Også her bliver der givet en grundig rapport og med mulighed for at fokusere på bestemte egenskaber hos kandidaterne.

Du kan altid være sikker på at få en grundig rapport, hvor alle aspekter af undersøgelsen er fyldigt beskrevet og med brugbare anbefalinger i relation til det angivne formål. Læs mere her og kontakt os for tilbud.

Afbudsregler og udeblivelse

Bliver du forhindret i at møde op til din aftalte tid, så husk at melde afbud via telefon senest dagen før inden klokken 15.00 af hensyn til nye klienter på ventelisten.

Ved udeblivelse eller ved afbud senere end dagen før kl. 15.00 koster det, det fulde honorar eller den fulde egenbetaling for sygesikringsklienter. 

Så derfor, husk at melde afbud hvis du bliver forhindret.

Bliver du syg kort tid før din aftalte tid, så tilbyder vi altid, at du kan vælge at gennemføre konsultationen på det aftalte tidspunkt online eller pr. telefon. Hvis det ikke er muligt at gennemføre konsultationen, eller hvis du fravælger denne mulighed, så gælder reglen om fuldt honorar, hvis afbuddet først er meldt efter fristen for rettidigt afbud.

Tilskudsmuligheder

CEKTOS Næstved har overenskomst med sygesikringen. Dvs. klienter kan benytte deres henvisning fra lægen i klinikken i Næstved. Man kan f.eks. få en henvisning fra lægen, hvis man har været ude for dødsfald eller alvorlig sygdom i den nærmeste familie, lider af let til moderat depression eller har efterfølger af incest i barndommen.

Med en henvisning fra lægen får du ca. 60% af udgiften betalt over sygesikringen. Bemærk at henvisninger fra lægen varer 1 år fra sidste konsultation, hvis du har flere gange tilbage.

Vi har desværre ventetid på henvisningsforløb i øjeblikket.

Har du en arbejdsgiver betalt sundhedsforsikring, sygeforsikring eller alm. forsikring med psykologisk hjælp kan du bruge den i CEKTOS København, Aarhus eller Næstved. Forsikringsselskaber som f.eks. PFA, Danica Pension, Codan hospitalsforsikring, Skandia sundhed og tryghed, Trekroner og Topdanmark dækker psykologhjælp.

Nogle forsikringsselskaber dækker hele eller dele af udgiften til psykologhjælp, hvis du har været udsat for arbejdsrelateret stress, livskriser, skilsmisse, angst/OCD eller andre livskvalitetsnedsættende omstændigheder. Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal afregne med forsikringsselskabet.

Vær opmærksom på, at hvis dit forsikringsselskab beder dig om en “lægehenvisning”, er der typisk ikke tale om en “henvisning til en psykologhjælp”. Det er sædvanligvis blot en bekræftelse fra din læge på, at du har brug for psykologhjælp.

Ofte vil forsikringsselskabet have nogle formularer, du skal udfylde sammen med din læge og/eller hos CEKTOS psykologen.
Det er endvidere sommetider muligt for os at hjælpe dig med at skrive en ansøgning til kommunen (din sagsbehandler) om økonomisk støtte til terapi.

Det er vigtigt, at vi modtager din betalingsgaranti fra forsikringen inden du møder op til den første session. Betalingsgarantien sendes til regnskab@cektos.dk.

Undervisning, kursusforløb og supervision

CEKTOS afholder løbende uddannelser og kurser i metakognitiv – eller kognitiv terapi, kognitive mesterklasser og mindfulness instruktørforløb.
CEKTOS tilbyder skræddersyede kurser og supervisionsforløb til dig og dine medarbejdere.

Ring/skriv til os og vi vil give et kursustilbud der dækker netop jeres behov og ønsker: Tlf 55 73 48 49 eller info@cektos.dk.

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger."

  Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer"

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft
 • "Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå. Jeg er så glad for beslutningen om at opsøge jer!"

  Merry Andresen
 • Jeg gik i gruppeforløb på Amagerfor et halvandet år siden, og blot beslutningen om det skulle være på Amager eller i Hellerup vakte grublen og tungsind. Jeg har gået i alm. kognitiv terapi mange gange, det hjalp mig også, men meta-kognitiv terapi hjalp mig det sidste stykke, og jeg kan i dag gøre alt selv, hvor jeg før havde svært ved at få købt ind, komme i træningscenteret eller lade være med at gruble og spilde min tid med at være ked af det når jeg kom hjem.
  Nu træner jeg flere gange om ugen, har fuldtidsjob, tegner, hækler, ser venner, you name it. Jeg har ikke har haft det så godt, som jeg har det nu, siden før min depression. Det kom bare stille og roligt af sig selv. Det var ikke noget jeg forcerede, og det hele har været en stor rejse, og er ikke kommet på én gang - det er så dejligt at mærke jeg hele tiden udvikler mig og får det endnu bedre!
  Et meta-kognitivt gruppeforløb er et af de bedste valg jeg har taget i mit liv!

  Anna Rebien
 • “Glimrende kurser – og en super terapiform! Har tillige henvist en del klienter til CEKTOS,som ligeledes har været yderst tilfredse,
  Susanne Kjellmann
 • Super kursus – kan kun anbefale dette kursus, det er så lærerigt!!!
  Lisbet Thomassen
 • Ja, jeg har kun godt at sige om mit kursus hos CEKTOS. Jeg vil anbefale det til alle jeg kender.
  Lis J.
 • Har været på gruppeforløb og efterfølgende haft nogle online sessioner.
  Det er nu snart tre år siden, og har det fantastisk.Bruger til stadighed værktøjerne.
  Det bliver nemmere og nemmere, ved jeg aldrig nogensinde falder helt tilbage igen, for vil altid have mine værktøjer.
  Det kræver man er åben og selv er villig til at yde en indsats uden at forvente det bliver serveret på et sølvfad.
  Mine varmeste anbefalinger til CEKTOS.
  Gitte Maria Meeske
 • Det reddede mit liv! For to år siden gav blandingen af stress og ekstrem angst mig PTSD lignende symptomer.Jeg kunne ikke sove, græd konstant, var på beroligende og troede at jeg var ved at blive sindssyg – jeg havde selvmordstanker flere gange dagligt.Jeg startede ved CEKTOS i gruppe”terapi” og allerede inden forløbets ende, var alt dette forsvundet.Jeg kan ikke forklare hvordan det skete, men det virkede bare. Jeg anbefaler det til alle jeg kender.På mit hold var vi vist en enkelt, ud af 10-11 styks, som ikke følte nogen forskel efter endt forløb.
  De fleste af os fik mere ud af dette forløb, end vi nogensinde havde fået med medicin/psykologtimer osv. Det er nu to år siden, og jeg har ikke haft tilbagefald af nogen art. Jeg føler mig sikker i troen om, at hvis jeg nogensinde får brug for hjælp igen, bliver det igennem CEKTOS. Men jeg tvivler på, at jeg får brug for det heldigvis.
  Emma Vad
 • Jeg deltog i et gruppeforløb i kølvandet på meget alvorlig sygdom, hvor katastrofetankerne efterfølgende kunne løbe afsted med mig.
  Allerede efter de første to gange kunne jeg “lade katastrofetænkningen være”.
  det er nu tre år siden, og siden har jeg anbefalet det til flere af mine venner, der ligeledes har fået en gave med derfra.
  Strategierne er nu så lagret i mig, at jeg hurtig kan gribe fat i dem, hvis jeg forfalder til det gamle. Selv i disse Corona-tider.
  Jeg synes faktisk også sådan et gruppeforløb er ret billigt set i forhold til andet. Den største anbefaling herfra.
  Grete Aas
 • De penge jeg brugte på 6 gruppesessioner hos Cektos har været SÅ godt givet ud.Tror beløbet svarer til 1/4 del af al den terapi jeg havde betalt for forinden.
  Jeg ville anbefale enhver at starte et gruppeforløb hos Cektos – jeg har følt mig så stabil og psykisk rustet, robust og nuanceret siden.
  Emil H. Christiansen
 • Helt fantastisk effekt. Tak er kun et fattigt ord.
  Britta Geisler
 • Jeg har haft psykiske problemer flere gange i mit liv. Jeg har prøvet flere forskellige metoder til at få det bedre med.
  Men da jeg havde læst Pia Callesens to bøger og fulgt et forløb har jeg virkelig fundet en måde der hjælper mig.
  Det er helt utroligt og jeg bruger metoden, man skal lige vende sig til at “gruble” mindre Men det var lige det der fangede mig.
  John Obel
 • "Jeg vil bare lige sige tusind tak for et virkelig givtigt forløb. Det har virkelig ændret mit liv på meget kort tid!"
  Marianne
 • "Jeg har haft 3 fantastiske og enestående samtaler en af jeres psykologer, som på en meget kompetent, behagelig og empatisk måde, har håndteret mig på præcis den direkte og umiddelbar facon, som jeg helst vil det, fordi det er den måde jeg bedst lærer og opfatter på.
  Min psykolog har meget dygtigt hjulpet med, at jeg har fået gjort op med både negative og positive overbevisninger om hvorfor jeg partout skulle give bestemte tanker et helt urimeligt fokus som de grundlæggende slet ikke fortjener. Samtidig har psykologen hjulpet med øvelser i, at skifte mit fokus fra at være rettet indad til at være helt eller delvist rettet ud af samt bevidstheden om, at jeg kan skifte. Friheden i at opleve at jeg selv 110% styrer hvilke tanker jeg giver mig fokus, hvornår og hvordan, må være det tætteste jeg kommer på reinkarnation.
  Jeg er evigt taknemmelig og det er en rar tanke, som jeg tit giver fokus og hver gang jeg gør det, får jeg en dejlig varm fornemmelse indeni og smilet dukker frem på mit ansigt, uden at jeg egentlig kan gøre noget for at forhindre netop det. Og det vælger jeg jo heldigvis helt selv.
  Tusind tak"
  Claus
 • "Et angstanfald udløste mange reaktioner af ubehagelig tanker af forskellig karakter. Jeg bekymrede mig, grublede, mærkede konstant efter fysiske symptomer mm.
  Jeg har fået det godt igen og er nu efter 10 behandlinger der hvor vi ikke har aftalt en fast tid næste gang :)
  Min psykolog har gennem hele forløbet virket utrolig professionel og forberedt fra session til session. Det var rart at møde et menneske, som har styr på sin teori og samtidig også mestrer at være menneskelig og empatisk. Derudover også en evne til at forklare teknikker og metoder så de bliver lette at bruge, forstå og forholde sig til.
  Det er så sjældent man tager sig tid til at rose folk. Men jeg vil gerne give mine varmeste anbefaling til Cektos :) "
  Morten