Priser

OBS – Der er kort ventetid på behandling uden brug af lægehenvisning. Som lovgivningen ser ud nu, er det desværre kun et begrænset antal af vore veluddannede psykologer, der må tage imod henvisninger fra lægen. Dette betyder, at du kan komme hurtigt til hos en autoriseret og kvalificeret CEKTOS-psykolog enten i Næstved eller København, hvis du har mulighed for at benytte f.eks. en sundhedsforsikring eller betale privat.

Priser for terapi

Individuel terapisessioner varer 45-50 min.

Privat betalt session 1.100,- kr. pr. session
Privat betalt session ved metakognitiv specialist og klinikchef Cand.Psych.Aut Pia Callesen Kontakt os for pris
Forsikringskonsultation iht. policens betingelser
1. session m/ lægehenvisning 410,06 kr. pr. session
2. og efterfølgende sessioner med lægehenvisning 341,92 kr. pr. session
Metakognitivt Gruppeforløb for voksne 3.750,- kr. pr. 12-timers forløb (Odense, Nykøbing Falster, Karup, Køge, Holbæk, Fredericia, Aalborg-hold: 3.950,- og Hellerup-hold: 5750.-)
Metakognitivt Gruppeforløb for børn (11-13 år) og unge (14-17 år) 3.750,- kr. pr. 12-timers forløb
Parterapi varer 60 min
Næstved 1.300,- kr. pr. session
København 1.300,- kr. pr. session

Medmindre andet er aftalt på forhånd afregnes kontant, MobilePay eller med Dankort umiddelbart ved begyndelsen af hver session.

Online terapi

Terapiforløb over Skype v/ Cand.Psych Signe Wiingaard 1.100,- kr. pr. session

Priser for supervision

CEKTOS Næstved og København tilbyder supervisionsgrupper til psykologer mhp. opnåelse af autorisation og/eller specialistuddannelse.

Både Næstved og København tilbyder også individuel – eller gruppesupervision af forskellige faggrupper. Supervisionen koster fra 1.500,- kr. i timen + moms.

Kørsel i forbindelse med supervisionsopgaver er 600,- kr. i timen + alm. kørselstakst.

Priser for undervisning

Kontakt os for konkret tilbud på undervisning.

Kørsel i forbindelse med undervisningsopgaver er 600,- kr. i timen + alm. kørselstakst.

Psykologiske undersøgelser

CEKTOS Næstved, Hellerup og København tilbyder psykologiske udredninger til afdækning af en given borgers psykosociale ressourcer og barrierer i forhold til arbejdsmarkedet. CEKTOS tilbyder også arbejdsgivere kan få foretaget psykologisk testning af kandidater til opslåede stillinger; Også her bliver der givet en grundig rapport og med mulighed for at fokusere på bestemte egenskaber hos kandidaterne.

Du kan altid være sikker på at få en grundig rapport, hvor alle aspekter af undersøgelsen er fyldigt beskrevet og med brugbare anbefalinger i relation til det angivne formål. Læs mere her og Kontakt os for tilbud.

Afbudsregler og udeblivelse

Bliver du forhindret i at møde op til din aftalte tid, så husk at melde afbud via telefon senest dagen før inden klokken 15.00 af hensyn til nye klienter på ventelisten.
Ved udeblivelse eller ved afbud senere end dagen før kl. 15.00 koster det det fulde honorar eller den fulde egenbetaling for sygesikringsklienter. 
Så derfor, husk at melde afbud hvis du bliver forhindret.

Bliver du syg kort tid før din aftalte tid, så tilbyder vi altid, at du kan vælge at gennemføre konsultationen på det aftalte tidspunkt via Skype eller telefon. Hvis det ikke er muligt at gennemføre konsultationen eller hvis du fravælger denne mulighed, så gælder reglen om fuldt honorar, hvis afbuddet først er meldt efter fristen for rettidigt afbud.

Tilskudsmuligheder

CEKTOS Næstved har overenskomst med sygesikringen – dvs. klienter kan benytte deres henvisning fra lægen i klinikken i Næstved. Man kan f.eks. få en henvisning fra lægen hvis man har været ude for dødsfald eller alvorlig sygdom i den nærmeste familie, lider af let til moderat depression eller har efterfølger af incest i barndommen. Med en henvisning fra lægen får du ca. 60% af udgiften betalt over sygesikringen. Bemærk at henvisninger fra lægen varer 1 år fra sidste konsultation, hvis du har flere gange tilbage.

Har du en arbejdsgiver betalt sundhedsforsikring, sygeforsikring eller alm. forsikring med psykologisk hjælp kan du bruge den i CEKTOS København eller Næstved. Forsikringsselskaber som f.eks. PFA, Danica Pension, Codan hospitalsforsikring, Skandia sundhed og tryghed, Trekroner og Topdanmark dækker psykologhjælp.

Nogle forsikringsselskaber dækker hele eller dele af udgiften til psykologhjælp hvis du har været udsat for arbejdsrelateret stress, livskriser, skilsmisse, angst/OCD eller andre livskvalitetsnedsættende omstændigheder. Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal afregne med forsikringsselskabet.

Vær opmærksom på, at hvis dit forsikringsselskab beder dig om en “lægehenvisning” er der typisk ikke tale om en “henvisning til en psykologhjælp”. Det er sædvanligvis blot en bekræftelse fra din læge på, at du har brug for psykologhjælp.

Ofte vil forsikringsselskabet have nogle formularer, du skal udfylde sammen med din læge og/eller hos CEKTOS psykologen.
Det er endvidere sommetider muligt for os at hjælpe dig med at skrive en ansøgning til kommunen (din sagsbehandler) om økonomisk støtte til terapi.

Undervisning, Kursusforløb og Supervision

CEKTOS afholder løbende uddannelser og kurser i metakognitiv – eller kognitiv terapi, kognitive mesterklasser og mindfulness instruktørforløb.
CEKTOS tilbyder skræddersyede kurser og supervisionsforløb til dig og dine medarbejdere. Ring/skriv til os og vi vil give et kursustilbud der dækker netop jeres behov og ønsker: Tlf 55 73 48 49 eller info@cektos.dk

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft