Online kognitiv eller metakognitiv terapi

CEKTOS tilbyder også online metakognitiv og kognitiv terapi via Skype-videotelefoni. Det er særligt til personer, som ikke bor i nærheden af én af vores afdelinger i København, Næstved eller Hellerup. Ligeledes tilbyder vi online-terapi til danskere i udlandet. Kontakt os for mere info: info@cektos.dk.

Hvorfor overveje CEKTOS online tilbud?

Forskning viser gode behandlingsresultater ved brug af online kognitiv behandling. Online terapi giver helt andre muligheder i forhold til tid og sted. Du kan f.eks. kombinere terapi med rejser. Du kan sidde i dit eget hjem under terapi sessionen, og du kan gå i terapi udenfor almindelig arbejdstid.

Klient-undersøgelser viser generel stor tilfredshed med online forløb.

Hvis du er interesseret i et meta-kognitivt behandlingsforløb, men desværre bor for langt væk fra en af CEKTOS afdelinger. Dller du ikke har mulighed for at deltage i et af de gruppeforløb, vi tilbyder over store dele af landet. Så kan online behandling være en løsning.

Forudsætninger for et godt online forløb

Først og fremmest er det vigtigt, at du kan skabe et privat rum, hvor du føler dig tryg og kan fokusere på vores samtale og e-mail udvekslinger.

Det er underordnet, om du skaber det rum på dit arbejde, derhjemme eller et andet sted. Men det er afgørende, at du kan være uforstyrret. Dernæst er det vigtigt, at du er nogenlunde tryg ved at færdes på nettet, kan bruge en computer og kan håndtere evt. teknologiske udfordringer (du behøver ikke kunne løse teknologiske problemer, men de skal helst ikke afskrække dig).

Det kan også være en fordel, at du har prøvet det før (f.eks. via skype).

Priser

1100 kr. pr. video session (45-50 minutter)
Hvis du har brug for yderligere information eller har nogle spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte info@cektos.dk.

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger."Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft
 • "Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå. Jeg er så glad for beslutningen om at opsøge jer!"

  Merry Andresen