Cand.psych.aut

Tobias Schwartz Leonhardt

Oprindeligt er jeg uddannet i statskundskab, men har sidenhen uddannet mig til psykolog ved Københavns Universitet. Her skrev jeg speciale om, hvordan stress kan forstås og behandles i et metakognitivt perspektiv. Min interesse for metakognitiv terapi startede, da jeg var i praktik i en metakognitiv psykologisk klinik. Siden da har jeg udelukkende arbejdet metakognitivt og har taget den 2- årige certificeringsuddannelse i metakognitiv terapi. Jeg er desuden autoriseret, så er du medlem af Sygesikringen “Danmark” eller private sundhedsforsikringer, kan du få tilskud til samtaler hos mig.

Alle har negative tanker, men det er ikke alle, der udvikler psykiske problemer. Det, der især gør forskellen på syg og rask, er, hvor lang tid man bruger på sine negative tanker. I terapien vil vi derfor først og fremmest arbejde på at begrænse den tid, du bruger med de negative tanker. Min væsentligste opgave er at hjælpe dig med at opdage, at det er dig, der bestemmer, hvor meget tankerne skal have lov at fylde. Måske synes du, at det lyder nemmere sagt end gjort – og det er det helt ok. Gennem en række øvelser vil jeg demonstrere for dig, at du har langt mere kontrol, end du tror, og jeg vil udstyre dig med redskaber, som du nemt kan bruge selv. 

Min ekspertise ligger særligt inden for behandling af angst, stress, PTSD og depression. For at sikre mig den mest kompetente og effektive behandling for dig, holder jeg mig opdateret på den seneste forskning og får løbende supervision.

Privat er jeg gift med Monique og sammen har tvillinger på snart tre år. Vi udforsker verden i børnehøjde og har startet vores familieliv ud i et bofællesskab i Silkeborg. Jeg har altid brugt meget tid i naturen, hvor jeg sanker sanker svampe og urter, fisker, jager og afdækker fortidens skjulte historie med min metaldetektor​

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne i Aarhus. Derudover tilbyder jeg også online-terapi.

"Min væsentligste opgave er at hjælpe dig med at opdage, at det er dig, der bestemmer, hvor meget tankerne skal have lov at fylde"

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Skriv dig op til Pia Callesens ugentlige blog

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld ugentlig blog

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Tolbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr