Halah Alwandi

Uddannelse

​Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet. Under min studietid var jeg interesseret i mange terapiformer, men den metakognitive metode var den som virkelig fangede mig. Metakognitiv terapi er den terapiform hvor, jeg som psykolog, får muligheden at hjælpe dig at håndtere dine problemer, uden at jeg blander mig i hvordan du tilrettelægger dit liv.


Mit erfaringsgrundlag bygger på terapi for klienter med selvmordstanker, depression, PTSD (og CPTSD), samt angst- problematikker. Jeg holder mig opdateret på den nyeste forskning, og modtager løbende supervision, for at kunne tilbyde den bedst mulig terapi for mine klienter.

I praksis

​Jeg arbejder med udgangspunkt i at klienten er ekspert i sit eget liv, og derfor, ser terapien som et samarbejde. Sammen kortlægger vi den adfærd og de tanker der holder dig tilbage i dit liv. Gennem konkrete øvelser og metakognitive teknikker, udforsker vi mere hensigtsmæssige måder at være med de svære tanker og følelser på.


For at sikre at du føler dig tryg i det terapeutiske rum, skaber vi en psykologisk kontakt sammen, hvor vi aftaler hvordan vi taler og arbejder sammen.

Her tilbyder jeg terapi

​Jeg tilbyder terapi i København, og online.

Svenska
Jag erbjuder terapi på svenska.

English

I am a graduate of University of Copenhagen, with an MSc in Psychology, where I majored in clinical psychology.

Since graduating I have helped clients with a number of diagnoses, ranging from PTSD, depression, to generalized anxiety. I focus on creating a safe space, in collaboration with the client, as to achieve the best possible results for you. I believe each person is an expert of their own life, and my job as a psychologist is to help identify the problematic thoughts and behaviors, and together we examine these, to find new ways of being and finding balance in life.

To make sure I offer the best therapy, I attend regular supervision sessions with my chief psychologist, and keep up to date with the latest research in the field of metacognition.

Book en tid

Ring til os på hovednummeret tlf. 55 73 48 49 

mellem kl. 9-15. Du kan også sende os en mail på info@cektos.dk.

Evt. afbud sendes til afbud@cektos.dk.

Skriv til CEKTOS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores klienter

Super professionelle

"Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen!"​

- Nikolaj Amtoft Pihlman

Et berigende kursus

"Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå..."

- Merry Andresen

Jeg har det rigtig godt

“Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk, at så få behandlinger kan give så meget! Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

- Tidligere klient​

Allerede efter allerførste gang

“Allerede efter allerførste gang, var min hverdag med en ellers 20 år gammel BED (tvangsoverspisning) fundamentalt forandret.”

- Rikke

Vi er medlem af​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 3 råd til at styre bekymringer og tilmeld dig Pia Callesens blog direkte i din mailboks hver søndag.

Tilmeld dig nyhedsbrev

CEKTOS – København

​Borgergade 28, 4. sal

1300 København K - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Aarhus

​Fredens Torv 8, 1. tv

8000 Aarhus C - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS – Næstved

​Riddergade 7, 1. sal

4700 Næstved - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

CEKTOS - Thisted

Tolbodgade 2B, 1. tv.

7700 Thisted - Find vej

Tlf.: 55 73 48 49
E-mail: info@cektos.dk

Om klinikken

Som den første klinik i Danmark har vi specialiseret os i metakognitiv terapi til behandling af psykiske lidelser og nervøse tilstande hos børn, unge og voksne.

Vi behandler en bred vifte af klienter med blandt andet depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og PTSD.

Telefontider

Mandag​

09.00 - 15.00

Tirsdag​

09.00 - 15.00​

​​​Onsdag​

09.00 - 15.00

Torsdag​

09.00 - 15.00

Fredag​

09.00 - 15.00

fb32  linked-in

dk-ny  swe  no  uk  de  faroe  kinesisk  fr