RoBoost ®

CEKTOS Business RoBoost ® bestræber sig på at gøre mennesket i det moderne samfund mere robust gennem de nyeste metoder indenfor mental udvikling.

Programmet består af individuelle sessioner til enkeltpersoner eller mulighed for deltagelse i Roboost ® Boot Camp over sommeren.

Se venligst de nedenstående beskrivelser, så du kan finde det program, der passer bedst til dig.

RoBoost ® Boot Camp – bliv mental robust.

Få styr på dine mentale udfordringer eller forebyg fremtidige og bliv klar til sommeren.

CEKTOS Business tilbyder intensive hold hos virksomheder, hvor du på 4 uger lærer at få et nyt og mere præstationsorienteret mindset. Samtidig med, at symptomer på stress, depressive tilstande eller andre mentale udfordringer reduceres.

RoBoost ® Boot Camp vil være en oplagt mulighed for at lægge tidligere problemer bag sig og starte på en frisk med en mental robusthed til at klare alverdens fremtidige udfordringer. Ingrediensen er en ny tilgang til tanker, hvilket der arbejdes intensivt med i forløbet.

Boot Campen giver dig således specifikke værktøjer til at kunne reducere uhensigtsmæssige tankemønstre, der begrænser dig i dit liv. Disse værktøjer er funderet i udbredt klinisk forskning og er det bedste på markedet til at håndtere mentale udfordringer.

Samtidig vil der være plads til networking, sjove aktiviteter, hvor strategier anvendes i praksis og hyggeligt samvær på vores nyindrettede terrasse.

Kontakt os på info@cektos.dk for detaljer om RoBoost-forløbet og tilbud til din virksomhed.

Et RoBoost Bootcamp-forløb løber over 4 gange 3 timer:

RoBoost kan tilrettelægges i CEKTOS lokaler i København, Hellerup, Næstved eller hos virksomheden selv.

Skriv til os på info@cektos.dk, hvis du har spørgsmål til RoBoost ® Boot Camp.

RoBoost ® Coaching

Ønsker du at udvikle dit sind, så du kan skabe bedre resultater i dit arbejds- eller privatliv? Ønsker du et præstationsorienteret mindset? Føler du dig nogle gange begrænset af dine tanker?

Så er RoBoost ® Coaching det rette for dig.

Programmet består af individuelle sessioner, hvor du lærer og arbejder med de nyeste metoder indenfor mental udvikling og robusthed.

Hos CEKTOS Business har vi specialiseret os i denne nye psykologiske metode via uddannelser i Manchester og egen forskning, så vi ved, hvad vi taler om. Specifikt arbejdes der med uhensigtsmæssige tankeprocesser, som du lærer at reducere gennem udfordring af dine metakognitive overbevisninger.

Dette betyder mindre stress samt forebyggelse af stress, reduceret ubehag, mere mental plads til nye idéer og potentialer. Samt en større livsglæde og overskud til at klare både dit arbejds- og privatliv.

Alt i alt en større robusthed til at klare livets uundgåelige udfordringer. I RoBoost ® Coaching programmet er der desuden særlig fokus på det grænseløse arbejdsliv og håndtering heraf.

RoBoost ® Coaching er altså til dig, der ønsker et stærkere sind, bedre præstationer og resultater på dit arbejde, evnen til at håndtere både arbejdsliv og privatliv i en tid med det grænseløse arbejdsliv samt større motivation og overskud i din hverdag.

Der anbefales 6 sessioner pr. Forløb for optimal udbytte.
Pris pr. Session: 1000kr.

Skriv til os på info@cektos.dk, hvis du har spørgsmål til RoBoost ® Boot Camp.

RoBoost ® Executive Coaching

Til dig, der er en nøgleperson i din virksomhed og vil være sikret et stærkt sind i udfordrende og krævende situationer.

Hos CEKTOS Business tilbyder vi akut Coaching af chefpsykolog Pia Callesen indenfor 36 timer.

Pia Callesen er én af de højest uddannede metakognitive psykologer i Danmark og har som den eneste gennemført den 3-årige advanced level metakognitive uddannelse i Oxford hos Professor Adrian Wells.

Mere information: Ring til Pia Callesen direkte: 22684281

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger."

  Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer"

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft
 • "Det har været et berigende kursus i aflæring af 40 års dårlig vane med at forfølge bekymringerne. En øjenåbner for, at jeg selv kan beslutte hvad vej tanker og følelser skal gå. Jeg er så glad for beslutningen om at opsøge jer!"

  Merry Andresen
 • Jeg gik i gruppeforløb på Amagerfor et halvandet år siden, og blot beslutningen om det skulle være på Amager eller i Hellerup vakte grublen og tungsind. Jeg har gået i alm. kognitiv terapi mange gange, det hjalp mig også, men meta-kognitiv terapi hjalp mig det sidste stykke, og jeg kan i dag gøre alt selv, hvor jeg før havde svært ved at få købt ind, komme i træningscenteret eller lade være med at gruble og spilde min tid med at være ked af det når jeg kom hjem.
  Nu træner jeg flere gange om ugen, har fuldtidsjob, tegner, hækler, ser venner, you name it. Jeg har ikke har haft det så godt, som jeg har det nu, siden før min depression. Det kom bare stille og roligt af sig selv. Det var ikke noget jeg forcerede, og det hele har været en stor rejse, og er ikke kommet på én gang - det er så dejligt at mærke jeg hele tiden udvikler mig og får det endnu bedre!
  Et meta-kognitivt gruppeforløb er et af de bedste valg jeg har taget i mit liv!

  Anna Rebien