RoBoost ®

CEKTOS Business RoBoost ® bestræber sig på at gøre mennesket i det moderne samfund mere robust gennem de nyeste metoder indenfor mental udvikling. Programmet består af individuelle sessioner til enkeltpersoner eller mulighed for deltagelse i Roboost ® Boot Camp over sommeren. Se venligst de nedenstående beskrivelser, så du kan finde det program, der passer bedst til dig.

RoBoost ® Boot Camp – bliv mental robust.

– Få styr på dine mentale udfordringer eller forebyg fremtidige og bliv klar til sommeren.

CEKTOS Business tilbyder intensive hold hos virksomheder, hvor du på 4 uger lærer at få et nyt og mere præstationsorienteret mindset samtidig med, at symptomer på stress, depressive tilstande eller andre mentale udfordringer reduceres.

RoBoost ® Boot Camp vil være en oplagt mulighed for at lægge tidligere problemer bag sig og starte på en frisk med en mental robusthed til at klare alverdens fremtidige udfordringer. Ingrediensen er en ny tilgang til tanker, hvilket der arbejdes intensivt med i forløbet.

Boot Campen giver dig således specifikke værktøjer til at kunne reducere uhensigtsmæssige tankemønstre, der begrænser dig i dit liv. Disse værktøjer er funderet i udbredt klinisk forskning og er det bedste på markedet til at håndtere mentale udfordringer.

Samtidig vil der være plads til networking, sjove aktiviteter, hvor strategier anvendes i praksis og hyggeligt samvær på vores nyindrettede terrasse.

Kontakt os på info@cektos.dk for detaljer om RoBoost-forløbet og tilbud til din virksomhed.

Et RoBoost Bootcamp-forløb løber over 4 gange 3 timer:

RoBoost kan tilrettelægges i CEKTOS lokaler i København, Hellerup, Næstved eller hos virksomheden selv.

Skriv til os på info@cektos.dk, hvis du har spørgsmål til RoBoost ® Boot Camp.

RoBoost ® Coaching

Ønsker du at udvikle dit sind, så du kan skabe bedre resultater i dit arbejds- eller privatliv? Ønsker du et præstationsorienteret mindset? Føler du dig nogle gange begrænset af dine tanker? Så er RoBoost ® Coaching det rette for dig. Programmet består af individuelle sessioner, hvor du lærer og arbejder med de nyeste metoder indenfor mental udvikling og robusthed.

Hos CEKTOS Business har vi specialiseret os i denne nye psykologiske metode via uddannelser i Manchester og egen forskning, så vi ved, hvad vi taler om. Specifikt arbejdes der med uhensigtsmæssige tankeprocesser, som du lærer at reducere gennem udfordring af dine metakognitive overbevisninger.

Dette betyder mindre stress samt forebyggelse af stress, reduceret ubehag, mere mental plads til nye idéer og potentialer samt en større livsglæde og overskud til at klare både dit arbejds- og privatliv.

Alt i alt en større robusthed til at klare livets uundgåelige udfordringer. I RoBoost ® Coaching programmet er der desuden særlig fokus på det grænseløse arbejdsliv og håndtering heraf.

RoBoost ® Coaching er altså til dig, der ønsker et stærkere sind, bedre præstationer og resultater på dit arbejde, evnen til at håndtere både arbejdsliv og privatliv i en tid med det grænseløse arbejdsliv samt større motivation og overskud i din hverdag.

Der anbefales 6 sessioner pr. Forløb for optimal udbytte.
Pris pr. Session: 1000kr.

Skriv til os på info@cektos.dk, hvis du har spørgsmål til RoBoost ® Boot Camp.

RoBoost ® Executive Coaching

Til dig, der er en nøgleperson i din virksomhed og vil være sikret et stærkt sind i udfordrende og krævende situationer. Hos CEKTOS Business tilbyder vi akut Coaching af chefpsykolog Pia Callesen indenfor 36 timer.

Pia Callesen er én af de højest uddannede metakognitive psykologer i Danmark og har som den eneste gennemført den 3-årige advanced level metakognitive uddannelse i Oxford hos Prof Adrian Wells.

Mere information: Ring til Pia Callesen direkte: 22684281

 • “Jeg har det rigtig godt, bedre end jeg har haft
  det i mange år! Jeg syntes at det er fantastisk,
  at så få behandlinger kan give så meget!
  Jeg bruger de værktøjer du har givet mig dagligt.”

  Tidligere klient
 • "Trigger-tankerne popper jævnligt op - men uden at jeg bruger
  en masse kræfter på dem - føler jeg begynder at kunne "styre dem".
  Altså at have tankerne men uden at bruge kræfter på dem - at lade
  dem passerer som skyer :) :) :) føler jeg er på rette vej :) og er dig
  virkelig taknemmelig over at din hjælp :)"

  Tidligere klient
 • "Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet
  god til at bekymre mig mindre"

  Tidligere klient
 • "Det har været meget omvendt af al det jeg har lært hidtil og
  jeg glæder mig til at bruge det resten af livet og komme ud af
  angsten for angsten. Tak for gode og lærerige dage"

  Tidligere klient
 • "Til at starte var jeg skeptisk over at noget så enkelt skulle kunne
  gøre en forskel. Men jeg kan nu konstatere at metoden virkelig
  har ændret mit liv i en meget positiv retning! Fantastisk!"

  Tidligere klient
 • "Metakognitiv Terapi: Glem alt om psykologiens traditionelle metoder. Et budskab der er så enkelt og alligevel så svært at mestre - men det kan lade sig gøre for alle hvis man har viljen og evnen til at se tingene på en HELT NY måde"

  Hans-Henrik Thomsen
 • "Fantastisk tilgang til psyken og fantastisk hjælp til at arbejde mere effektivt med opgaver og uden at brænde ud. Jeg glæder mig til den bliver endnu mere udbredt i Danmark."

  Malene Boisen Hansen
 • "Stor hjælp. Yderst professionelle."

  Trine Trasbo
 • "Jeg har lige afsluttet et Metakognitivt gruppeforløb hos cektos, og vil bare sige at det er alle pengene værd."

  Laila Søe Rasmussen
 • Lige nu Kort ventetid uden brug af henvisning fra lægen
 • "Et forløb hos Cektos i grupper kan varmt anbefales - har lige afsluttet et gruppeforløb hos Carsten Juul og allerede efter første gang (2x1 lektion) var der store forbedringer - det er alle pengene værd!"

  Helle Frost Nielsen
 • "En anderledes tankegang. Allerede 1. gang var der en bedring hos mig. Super:-)"

  Jette Rasmussen
 • "Utroligt hvad de kan udrette på kort tid. Jeg kan kun give CEKTOS de bedste anbefalinger." Linda Johansson
 • "Kan varmt anbefales"

  Anette Arvidson Blom
 • "Når man i offentligt regi, skal vente 4-6 mdr. på terapi forløb - så er det vel nok godt, der findes så super godt meta forløb hos jer

 • Super profesionelle psykologer, de er vildt dygtige og søde! Har snart haft 12 gange, størstedelen hos Michelle! Hun er super dygtig og har udfordret mig og lært mig, at kunne være menneske igen! Jeg vil til enhver tid anbefale dem

  Nikolaj Amtoft Pihlman
 • "Jeg har netop afsluttet et gruppeforløb hos Cektos. Jeg havde høje forventninger til forløbet og synes bestemt, at de er blevet indfriet. Jeg har indset, hvilke mekanismer der har bevirket, at jeg har spændt ben for mig selv i forhold til at bekymre mig ALT for meget, om mange ret ligegyldige ting. Det er ikke en proces der er slut endnu, men nu har jeg værktøjet til, at fortsætte med at give bekymringerne baghjul og leve i nuet, for det er der livet skal leves!"

  Ann Skovgaard Worm
 • "I dag har jeg afsluttet mit forløb hos Cektos, jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at følge den anbefaling jeg fik af en ven, til netop at gøre brug af jer. I starten var jeg meget skeptisk da jeg efterhånden har prøvet alt for at få bugt med angst, som var blevet altoverskyggende i mit liv. Efter 7 samtaler med jeres dygtige psykolog Maiken Lykke Christensen har jeg fået livsglæden tilbage, værktøjer til at håndtere mine udfordringer og angsten styrer ikke mit liv mere. Det fantastiske ved jer er at det ikke bare er en snak man kommer for at få, hos jer bliver man udfordret så det kan mærkes, og jeres træningsværktøjer gør det helt åbenlyst for en at man rent faktisk selv er herre over sin krop og tanker OG så sætter i gerne hele kontoret i spil for at hjælpe en - hils jeres søde kontordame og sig tak fordi hun ville bruge hendes gode tid på at være en del af mine træningsforløb ☺️ TAK for et fantastisk forløb og tak til dig Maiken, du er super dygtig"

  Ann Skovgaard Worm
 • "Det var den rigtige løsning for mig, og cektos hjalp mig igennem min daværende situation, da jeg havde mest brug for det ;-) I dag er jeg en hel masse meta kognitive strategier rigere og har dermed nemmere ved at tackle vanskelige situationer :-)"

  Julia Toft